Otthonszépítés: tavaszi lendületet mindenki otthonába!

2015.április.7.

Elérkezett a testi-lelki megújulás időszaka. Számos mozgásforma és szépítő kezelés közül választhatsz a tavaszi időszak beköszöntével, de mi a helyzet lakásunk belső és külső környezetével?

A megújulást szimbolizáló évszak a legalkalmasabb arra, hogy új hangulatot csem-péssz otthonodba. Apró kis változtatásokkal új lendületet adhatsz lakásod belső tereinek, egy új függöny, színes díszpárna vagy egy új szőnyeg beszerzésével. Ha pedig új színvilágra vágysz, ragadj hengert és fesd át a falakat, a választható színek és a megvalósítható technikák tárháza szinte határtalan, varázsold igazán egyedivé otthonodat.

A tavaszi életérzést a kertben, teraszon vagy az erkélyen is megteremtheted, virágok ültetésével, kerti bútorok kihelyezésével, hangulatos világítás elhelyezésével máris érezheted a hosszabb és melegebb eseték közeledtét. Teremts meghitt hangulatot, varázsolj vidám helyszínt baráti találkozókhoz vagy családi eseményekhez kerti kiegészítőkkel.

Nincs más hátra, gyűjt inspirációkat, találd ki, tervezd meg, legyen a sajátod és valósítsd meg! A Praktiker barkácsáruházai sok ötlettel, inspirációval és szakképzett eladókkal várnak. Az áruház kínálatából játszva összeválogathatod a szükséges eszközöket, festékeket, kaspókat, kerti bútorokat és kiegészítő kültéri vagy beltéri lámpákat.

További ötletekért látogass el a Praktiker webshopjába:
www.praktiker.hu

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói