Parti a legmenőbb brandekkel

2013.szeptember.19.

A ReklámKlub egy évvel ezelőtti indulásakor célul tűzte ki, hogy új fórumot hozzon létre azoknak a tehetséges, kreatív fiataloknak, akiknek az eddigi keretek nem nyújtottak lehetőséget a megmutatkozásra. Ennek egyik fele a reklamklub.com online magazin, ami a reklám, a kommunikáció és média világában nyújt eligazodási pontot. A személyes kapcsolatok építését pedig rendezvényeik hivatottak szolgálni. Koktélozós lounge-tól a komoly workshopokig mindent csináltak már, szeptember végén pedig mindkettőre lesz alkalom.

Szeptember 18-án a Telepen rendeznek kiállítást lemezborítókból - olyanokból, amik sosem jelentek meg fizikai formában. Számtalan sikeres magyar zenész tört fel digitális megjelenésekkel az elmúlt években, ez az este róluk fog szólni. A kiállítás mellé persze buli is dukál, a SoulClap Budapest és a Stamusic. gondoskodik a forró hangulatról.

Szeptember 19-én jön a dolog komoly része, egy kerekasztalbeszélgetésre gyűjtik össze a legmenőbb márkák alapítóit a Közhelybe. Előad Trellay Levente a Teleptől, Vértes János a kolor projekttől, Nagy Balázs, aki az YKRA retrós hátizsákjait álmodta meg, és Ráday Dávid a Hello Wood alkotócsapatától. A műhelymunka után pedig irány a tetőterasz, ahol iamyank szolgáltatja a zenét a lazításhoz.

Szeptember 20-án ideje előszedni a szekrényből a vintage cuccokat, a péntek este ugyanis teljesen a retróé: Old Brandz Party a Kirakat bisztróban. A DJ pultban Andrew Screw dolgozik majd az este sikeréért.

A sorozat záróbulija a Kolorban lesz, szeptember 21-én. A Gozsdu udvar legkreatívabb szórakozóhelyén a reklámszakma bulisorozata, az Art & Copy randevúzik a ReklámKlubbal. A lemezjátszók mögött Falcao/Tatlin és Benski erősítik az ügynökségi vonalat, Cadik és a Sticky Beats pedig az undergroundot.

Ez is érdekelhet

#FreeBritney: Minden, amit tudnod kell Britney Spears gondnokság alá helyezéséről

#FreeBritney: Minden, amit tudnod kell Britney Spears gondnokság alá helyezéséről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?