Silan: az igazán puha és illatos ruhák titka

Hirdetés

2022.július.7.

A Silan 1960-ban a „Nincs többé száraz, kemény ruha!” szlogennel jelent meg az öblítők piacán, azóta a márka amellett, hogy puhaságot biztosít ruhái számára, számos megújuláson esett át. Ma a Silan az illatok világába is elrepít, öblítői különösen hosszan tartó frissességet biztosítanak, amely akár a nap 24 órájában tart!

Silan
Silan
Fotó: Henkel

A Silan számos szegmens termékeit kínálja, hogy biztosan te is megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. Tapasztald meg a hihetetlen lágyságot a Silan klasszikus változataival, fedezd fel a higiénikus frissesség varázsát a Fresh Control erejével, küldd el érzékeidet utazásra az Aromatherapy illataival, érezd a természetesen friss illatokat ruháidon a Naturals termékek által, varázsold ruháid viselhető luxussá a Supreme termékekkel, vagy kényeztesd magadat fantasztikusan puha ruhákkal a Silan Sensitive érzékeny bőrűekre kifejlesztett öblítő kímélő, gyengéd illatával.

A most megújult és kibővült Silan Aromatherapy termékportfóliónak köszönhetően felfedezheted a hosszan tartó frissesség új dimenzióját. Lazítsd el érzékeid a Magnólia varázslatos illatával akár a nap 24 órájában, a hét minden napján. Ha pedig szeretnél kiszakadni a hétköznapokból, akkor fedezd fel a Silan nyárias illatait: a Fascinating Jungle öblítőt, amellyel a trópusi dzsungelben érezheted magad, valamint a Relaxing Maldives öblítőt, amelynek használata segít elrepíteni a nyugtató Maldív szigetekre.

Fotó: Henkel

A Silan Aromatherapy szegmens is figyel a környezettudatosságra, így:

  • 97%-ban biológiailag lebomló összetevőket tartalmaz (A szerves összetevőkre vonatkozóan az OECD 301/302 alapján)
  • valamint 100%-ban újrahasznosítható csomagolás

Próbáld ki még ma és élvezd a Silan Aromatherapy textilöblítőket hosszan tartó parfümmel akár 7 napon 24 órán át tartó frissességgel!

Ez is érdekelhet

Mi történik akkor, ha elfelejted bevenni a fogamzásgátlót?

Mi történik akkor, ha elfelejted bevenni a fogamzásgátlót?

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint