Sosem volt még ilyen egyszerű a parkolás: automatizált mobilparkolásra áll át a Westend

Hirdetés

2022.június.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mostantól nincs szükség sem papíralapú parkolójegyre, sem aprópénzre, csupán indulás előtt egy egyszeri, gyors applikációs regisztrációt kell teljesíteni. A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként a Westend teszi lehetővé a teljesen automatizált, okos mobilitási megoldásokkal bővített parkolás lehetőségét a saját applikációján belül.

Sosem volt még ilyen egyszerű a parkolás: automatizált mobilparkolásra áll át a Westend
Fotó: Westend

Ha te is arra vágysz, hogy egy bevásárlóközpontban a vásárlás mellett a parkolás is könnyű és hatékony legyen, elfelejtenéd a parkolójegy utáni kotorászást, az automatáknál az apró keresést és sorban állást, akkor kövesd lépésről lépésre, hogyan lesz egyszerű a parkolásod a Westend applikációjával!

Sőt, most egészen június végéig féláron parkolhatsz, ha a Westend mobilparkolást választod!

Hogyan tudsz regisztrálni?

A Westend applikációt érdemes már otthon, indulás előtt letöltened, és pár kattintással regisztrálnod. Fontos, hogy ne ugord át az adatok megadását, mert csak így tudod majd igénybe venni a mobilparkolást, a pontgyűjtés és a vásárláshoz kapcsolódó kedvezménykuponok beváltása mellett.

Ha elkészültél a regisztrációval, nyisd meg a főoldalon található “mobilparkolás” menüpontot, add meg a rendszámodat, valamint a bankkártyád adatait. A parkolási díj kifizetése automatikusan az OTP SimplePay rendszerén keresztül történik. Jó hír, hogy mostantól a kauciót megszüntették, így regisztrációkor nem zárolnak összeget a kártyádról. Abban az esetben, ha május 16-a előtt regisztráltál, a korábban levont 1900 forint kauciót a virtuális egyenlegedre jóváírják, melyet a következő parkolásaid során felhasználhatsz.

Mi a teendőd parkoláskor?

A regisztrációt követően a rendszer már az első behajtáskor felismeri a rögzített rendszámot (vagy rendszámokat, ugyanis az applikáció egyszerre több rendszámot is tud kezelni), és automatikusan kinyílik a sorompó, nem kell papíralapú parkolójegyet kérned behajtáskor. Az applikációban automatikusan elindul a parkolásod, ahol virtuálisan követheted nyomon a parkolási időt és az aktuálisan fizetendő díjat, így nem kell félned, hogy elhagyod, elejted vagy véletlen kidobod a parkolójegyet.

Amikor végeztél a teendőiddel a Westendben, nincs más dolgod, mint kihajtani a parkolóházból. Nem kell sorban állnod a fizető automatáknál, mivel a bankkártyád regisztrálásával a virtuális parkolójegyet a rendszer a kihajtáskor lezárja, és a parkolási díjat a megadott bankkártyáról automatikusan levonja. A június végéig tartó kedvezményes időszakban pedig az 50% kedvezményedet automatikusan jóváírják. Korábbi parkolási adataidat az “Előzmények” menüpontban bármikor vissza tudod nézni.

Fotó: Westend

Mire használható még az applikáció?

A parkoláson kívül a Westend Applikációnak számos előnye van, ami praktikusan megkönnyíti a bevásárlást és segíti a tájékozódást a Westendben. Többek között:

  • személyre szabott ajánlatok a bevásárlóközpont több mint 400 üzletének legfrissebb kínálatából,
  • navigáció, ami segít eligazodni a Westend üzletei és szolgáltatásai között,
  • pontgyűjtési lehetőség – a látogatásaid után kapott pontokat azonnali ajándékokra vagy extra kedvezményekre válthatod be üzleteinkben vagy az infopultnál,
  • moziműsor, 
  • kedvenc márkáid kedvezménykuponjai is elérhetőek fenntarthatóbb, papírmentes módon.

Ha még nem tetted, érdemes regisztrálnod az applikációban, hiszen május 16-a és június 30-a között 50% kedvezménnyel parkolhat minden Westend Applikációval parkoló látogató!

Töltsd le applikációt, és legyél te is a Westend digitális közösségének új tagja!

További kérdésed van a mobilparkolással kapcsolatban? Keresd fel a mobilparkolás GYIK-et, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az app@westend.hu címen.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője