Speedfitness: csúcsformában 15 perc alatt

2012.június.12.

Valljuk be, a hétköznapok rohanásában nincs túl sok kedve az embernek hosszú órákon át izzadni a konditerem gépein. A legtöbben olyan edzésformát keresnek, amellyel rövid idő alatt lehet látványos eredményt elérni. A Speedfitnesst a 21. század felgyorsult tempójához alakították ki, az edzésformának köszönhetően akár heti két alkalmas, 15 perces időráfordítással megtapasztalhatod az edzésbe fektetett munkád hatásait.

A Speedfitness egy német innováció, amelynek lényege az izomstimuláció. Az eredetileg regenerációs célra kifejlesztett technikát a gyógyászatban alkalmazták elsőként, sportsérülések, izomsérüléssel járó állapotok kezelésére. Jótékony hatásaira hamar felfigyelt a fitnesz világa is, napjainkban nagy népszerűségnek örvend az EMS készüléken alapuló edzésforma. Mivel kíméli az ízületeket, ezért minden korosztálynál alkalmazható, teljesítőképességtől függetlenül. Egyetlen, negyedórás edzés alatt egyszerre formálhatod az alakodat, ápolhatod a szépségedet és elősegítheted egészségi állapotod javulását.

Mielőtt elkezdenéd az edzést, kapsz egy tiszta, pamut edzőruhát, erre kerülnek majd a benedvesített elektródák. Ezután felkerül rád az edzőmellény és a speciális pántok, amelyek fontosak az edzés szempontjából. A személyi edző a céljaidnak megfelelő edzéstervet dolgoz ki, és miközben a gyakorlatokat végzed, az EMS készülék kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmaidat. Ezeknek az impulzusoknak az erőssége állítható, minden izomcsoportodat érintően folyamatosan változtatható a terhelés.

Ha úgy érzed, gyors segítségre van szükséged, és néhány hét alatt szeretnéd elérni álmaid alakját, keresd fel a Look Your Best valamelyik stúdióját. A stúdiók listáját itt találod: www.lookyourbest.hu

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke