Szakterületeiken kimagaslóan sikeres nők adtak tanácsot új vállalkozóknak az első GLAMOUR Business konferencián

2020.július.7.

Június 27-én egésznapos online konferenciára invitáltunk minden olyan friss vállalkozót, akik most kezdenek bele saját bizniszük elindításába, esetleg szeretnék újra fellendíteni azt, vagy eddig csak fontolgatták, hogy saját vállalkozásba fognak.

A járványhelyzetre való tekintettel a konferenciát talán az érdeklődők legnagyobb örömére direkt online terveztük, de szerencsére még így is voltak olyan szakértők, akik vállalták az élő kerekasztal-beszélgetéseket, úgyhogy a közvetítéseket a jeggyel rendelkezőknek élőben is lehetett követni vagy később visszanézni, ahogyan az előre felvett workshopokat, inspiráló beszélgetéseket is.

Az egésznapos információ és inspiráció áradatot igyekeztünk megszakítani frissítő meditációval, amit Tóth Réka Ibolya, a MNDFL Flow alapítója vezetett, energizáló tornával Juhász Petra személyi edzővel és rehabilitációs trénerrel, valamint az eseményt egy mini akusztikus koncerttel zártuk Király Lindával.

Jön az első GLAMOUR Small Business Summit konferencia: bemutatjuk a szakértőket

Jön az első GLAMOUR Small Business Summit konferencia: bemutatjuk a szakértőket

Tudatosan csupán egy ebéd áráért lehetett a konferenciára jegyet venni, hiszen az volt vele a szándékunk, hogy a kis vállakozókat segítsük a lehető legköltséghatékonyabban és minden olyan területen, ami az üzleti élethez tartozik. Ezért nemcsak olyan fantasztikus nők beszéltek vállalkozásuk indításáról, mint Muszula Tímea, a Laura Virág tulajdonosa, Dukai Regina a My Love Shop alapítója, Jagasics V. Hedvig, a Sugarbird márka tulajdonosa, vagy Szalai Dóra, a Chez Dodo alapítója, hanem kitértünk olyan részletekre is, mint a munkakörnyezeted megfelelő kialakítása Hadnagy Tímea enteriőr tervezővel, a közösségi oldalak megfelelő használata Forgács Mariann marketingszakemberrel és social media-stratégával, a tökéletes üzleti smink elkészítése Szakál Réka sminkes szépségszerkesztővel, illetve a vállalkozásindítással együttjáró stressz és szorongás megfelelő kezelése Benedek Szilvia munka és szervezet-pszichológussal, majd Papszt Krisztina pénzügyi tanácsadóval, mentorral.

Az inspiráló kerekasztal-beszélgetések egyikén Tomán Szabina, a Tomán Lifestyle tulajdonosa, Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője és Dr. Jenes Barbara egyetemi adjunktus és a Geometry Group stratégiai vezetője segített abban hogyan állítsd fel a vállalkozásod elindításához szükséges stratégiát, illetve ezt később miként módosítsd és alkalmazd tovább hatékonyan. A másik beszélgetés résztvevői pedig Hajagos Rita, a Red Lemon Média társtulajdonosa és Varga Sári, a Socially gasztromarketing ügynökség alapítója voltak, akik a közösségi elérés és marketingstrégia felállításában adtak értékes tanácsokat tapasztalataik megosztásával.

Ha lemaradtál volna róla, akkor ne csüggedj, mert ez nem egy egyszeri alkalom volt, hamarosan jelentkezünk újabb online konferenciákkal, a szeptember 20-i konferenciára pedig máris tudsz jegyet váltani, a részletekről pedig itt tudhatsz meg többet:

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?