Szeress offline, oszd meg online!

2021.február.12.

A COVID-19 során az üzenetküldő alkalmazások váltak a kapcsolattartás elsődleges formájává. Az együtt töltött éjszakák helyett a telefonon beszélgettünk, és GIF-eket küldtünk egymásnak - hogyan legyünk szerelmesek, amikor a világ egyre inkább digitális és mémalapú lesz?

Hogyan segíthet egy üzenetküldő alkalmazás?
Az idei Valentin-napon keveseknek adatik meg, hogy egy felejthetetlen (vagy adott esetben emlékekben kevésbé gazdag) estét töltsenek egymással, így megosztunk pár ötletet, hogy a Viber hogyan segíthet életben tartani a szikrát és örömet okozni annak, akit mindennél jobban szeretsz.

Magyarországon a Viber-felhasználók 65%-a választja az üzenetküldő alkalmazásokat a kapcsolattartáshoz, derült ki egy nemrég végzett Viber Community felmérésből. Legtöbbjük (79%) a szöveges üzeneteket részesíti előnyben, mivel lehetőséget teremt, hogy aranyos, rövid üzenetekkel tudassuk partnerünkkel, mennyire szeretjük. Mindannyian örömmel vesszük, ha szerelmünktől hajnali 3 órakor érkezik egy érdeklődő üzenet ("Ébren vagy…?"). Nem kell Shakespeare-nek lenni, hogy elmondd szerelmednek: "Alig várom, hogy lássalak!". Egy kedves érdeklődő Viber-hívással bearanyozhatod kedvesed napját, főleg, ha távol vagytok egymástól. A kommunikáció kulcsfontosságú kapcsolataink ápolásához, és a közös csipkelődésekkel ("ki az a srác, akivel láttalak?!") megteremthetjük azokat a meghitt, boldog pillanatokat, amelyekre annyira vágyunk.

Sokan a matricákat választják: gyakran többet mondanak minden szónál, és mindenkinek vannak olyan kedvencei, amelyeket a partnerével folytatott beszélgetés során használ. Képzeljük el, ha lenne egy privát, egyedi matricacsomagunk, minden apró, vicces dologgal, ami egy beszélgetés során elhangozhat egy szerelmes beszélgetésben. Például: "találkozzunk a való életben!", mikor már órák óta a játékkonzolját gyűri mellettünk fekve. A Viber ebben is segít! Tervezd meg, nevezd el, és oszd meg a matricát a kiválasztottaddal. A közös kis titkotok lesz, nem áruljuk el senkinek!
A Viber összes beszélgetése végponttól végpontig titkosított, ami azt jelenti, hogy csak Te és a küldő fér hozzá a megosztott adatokhoz. Ezen felül az eltűnő üzenetekkel némi pikantériát is csempészhetünk a beszélgetésbe. Egy tíz másodperces eltűnő üzenet felcsigázhatja partnerünket, kiváltképp, ha azt hiszi, egy merész szelfit küldtünk neki. Ez lehetőséget teremt arra, hogy együtt nevessetek, és bearanyozzátok egymás napját. Továbbá ott vannak még a…. nos, "forróbb beszélgetések", amiket nem szeretnénk, ha más is látna. Ne aggódj, csak kapcsold be az eltűnő üzeneteket, így a beszélgetés makulátlan lesz, és nem kell egyesével kitörölgetni az üzeneteket. Próbáljátok ki!
Vannak pillanatok, amikor éppen magaddal foglalkozol, adott esetben tele van a kezed és nem tudsz gépelni, de szeretnél üzenni: erre tökéletes választás a hangüzenet! A hangod személyes hatást kölcsönöz, ezért nincs is szükség emojikra, magától értetődik minden. Vagy egyszerűen kiválaszthatsz egy vicces GIF-et, hogy partnerünket a padlóra küldjük a nevetéstől. Nem találsz vicces GIF-et? Készíts egyet magadnak, a Viber szerkesztő minden korábbinál több lehetőséget teremt kreativitásod kifejezésére! Mindössze humorérzékre lesz szükséged. Sok szerencsét!

Gyűjtsük össze ötleteinket!

Különleges estét tervezel, esetleg Valentin-napi ajándékot szeretnél vásárolni, de a fáradtságtól nem működik az agyad, és mindig megfeledkezel valamiről? A legjobbakkal is megesik! Egy jó tanács: a Viber My Notes funkciója segít, hogy észben tarts mindent, ami fontos. Partnereink üzenetei elmenthetők jegyzetként a találkozó idejével együtt, így könnyedén lenyűgözheted kedvesedet, vagy saját magadat. Pipáld ki a feladatot, és érezd magad elnöknek, ahogy minden gördülékenyen halad! Állíts be emlékeztetőt az adott feladathoz, hogy semmiképp ne felejtsd el időben megvenni azt a rózsacsokrot!
A Viber segít, hogy a listák és határidők helyett szerettedre koncentrálhass! Ezek a funkciók lehetőséget teremtenek, hogy szabadjára engedd kreativitásodat és a megfelelő Valentin-napi hangulatba kerülj.
Boldog Valentin-napot kívánunk!

Ez is érdekelhet

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói