Ünnepeld a wellness világnapját a Four Seasons Hotel Gresham Palace motiváló program- és előadássorozatával!

Ünnepeld június 12-én, azaz szombaton a wellness világnapját a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest csapatával és szentelj még nagyobb figyelmet az egészséges életmódnak és a testi, lelki feltöltődésnek. Regisztrálj és vegyél részt te is ezen a szuper programon.

Mutatjuk, milyen különleges élmények várnak rád

8:00 – 9:30 Buda Before Breakfast futóprogram Kezdd a napot egy „kulturális túrával” a Four Seasons dolgozói kíséretében. A résztvevők a város legszebb helyszínei mentén, köztük a pesti és budai rakparton, az Erzsébet és Margit hídon, a Budai várnegyedben, valamint a Parlament előtt kocogva gyönyörködhetnek az ébredő város egyedülálló látványában, a hozzávetőlegesen nyolc kilométeres távon. „A Buda Before Breakfast az egyik kedvenc aktív kikapcsolódás számomra, mert egyben kulturális program is. Bár nem kis kihívást jelent kora hajnalban a madarakkal kelni és felfutni a várnegyedbe, (amikor a város éppen csak ébredezik), Budapest legcsodálatosabb nevezetességeinek kizárólagosan a mi szemünk elé táruló látványa, amikor a legideálisabb szögből süt rá a nap – kétségkívül megfizethetetlen érzés.” - meséli Párzsi Helen, értékesítési vezető.

10:30 – 11:30 „A boldogság tudománya” angol nyelvű ZOOM előadás, Erica D’Angelo vendégelőadóval. Vegyél részt egy egyedülálló utazásban, amely a boldogság elérése felé vezet. Az egyórás foglalkozás alatt a résztvevők betekintést nyernek az öntudatosabb és boldogabb élet rejtélyes tudományába. "Célom, hogy tudományos alapú megközelítéssel felszabadítsam a résztvevőkben azt a nagyszerű emberi törekvést, ami az általános jólétük elérése és az életminőségük javítása felé irányul." - mondja Erica D’Angelo, boldogság és jólét coach. Itt az ideje a cselekvésnek, a tehetség tettekben való megnyilvánulásának és a legszebb álmok megvalósításának.

15:30 – 16:30 Vinyasa Flow Jóga Facebook live, magyar nyelvű előadás Németh Bűrös Brigitta, jógaoktatóval. Egy testi és lelki egyensúlyt teremtő jógaóra, mely a dinamikus mozgást és a nyújtást harmonikusan ötvözi. Az online jóga óra után garantáltan felfrissült testtel és lélekkel állhat egy újabb hét kihívásai elé. „Harmóniába lenni önmagunkkal annyit jelent, hogy a test és az elme egyensúlyban van. A kettő között a kapocs a lélegzet. Számomra a jóga a tökéletes eszköz a harmónia megteremtésére.” – meséli Németh-Bűrös Brigitta.

A reggeli programokban való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. További információ és foglalás: +36 1 268 5500 vagy spa.budapest@fourseasons.com.

Ez is érdekelhet

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

GLAMOUR Horoszkóp

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Monitor

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!