Tanulj egy mesterszakácstól különleges fogásokat!

2016. október 6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Varázsolj tengerparti hangulatot! Most te is megtanulhatod elkészíteni a Miele Főzőiskolában október 7-én az osztrigás előételt és a kagylós rizottót, majd tanuld meg a kókuszos panna cotta titkát is Wolf Andrástól, a New York Kávéház és a Salon étterem séfjétől! Kalandozz velük, kápráztasd el szeretteidet otthon!

Az est menüje:


Thai tintahal osztrigás rozskenyérrel
Sütőtök rizotto kagylóval
Kókusz panna cotta passiógyümölccsel és pirított kókusszal


Wolf András ételeiben mindennek megvan az íve; az általa készített finomságok komplexek, megtalálni bennük a négy ízt – játékosan tologatva azokat, az arányokat változtatva, így kreálva csodás ízharmóniát, ugyanis mindennek megvan a párja! Minden textúrát és ízt kiegészít, felerősít egy másik.

Jelentkezz még ma a főzőestre a www.shop.miele.hu/hu/rendezvenyek/kulinaris-praktikak/oszi-nyaralas-2016-10-07-17-00 oldalon!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ő lett az X-Faktor győztese 2025-ben, szem nem maradt szárazon a fináléban

Ő lett az X-Faktor győztese 2025-ben, szem nem maradt szárazon a fináléban

Nincs ajándékötleted? Így lesz a bizonytalanságból tökéletes karácsonyi meglepetés (x)

Nincs ajándékötleted? Így lesz a bizonytalanságból tökéletes karácsonyi meglepetés (x)

Így segíts egyetlen díszgömbbel másokon idén karácsonykor (x)

Így segíts egyetlen díszgömbbel másokon idén karácsonykor (x)

Nyerj az osztályodnak profi sminket a szalagavatótokra! (x)

Nyerj az osztályodnak profi sminket a szalagavatótokra! (x)

A dolog, amiről senki sem beszél szülés után – pedig minden anyát érint (x)

A dolog, amiről senki sem beszél szülés után – pedig minden anyát érint (x)