Tervezd meg a 2022-es évedet!

2021.november.28.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy szeretnénk már magunk mögött hagyni ezt az évet. A 2022-es évtől igazán nem várunk sokat, csak hogy jobb és kiszámíthatóbb legyen, mint az idei volt.

Fantasztikus hírrel érkeztünk, a PlanAll készen áll arra, hogy minden szempontból stílusosan és pozitívan kezd az új esztendőt. Számos különleges tervezőt alkotott meg, amelyek igazán stílusosan indítják el az évet.

Vissza az alapokhoz

A digitális korszak ellenére még mindig rengeteg csodálatos tervező van, amelyek sokkal jobban néznek ki, mint a mobiltelefonok, táblagépek vagy laptopok, és tökéletesek arra, hogy egész évben rendet tartsanak az életedben. Ez az a stílusos kiegészítő, ahol rendezheted a napi teendőid listáját, megnézheted a havi naptárat, és átélheted azt a hihetetlen érzést, hogy fizikailag áthúzz vagy kipipálj valamit, ha az elkészült.

Egy coach, aki utat tud mutatni.

Akár tele elképzelésekkel, akár az élet adta kihívások előtt kissé megtorpanva kezded el az új évet, fontos, hogy legyen egy segítőd, egy társ a rövid- és a hosszútávú tervezések során egyaránt. De ezt a támaszt nem csupán egy személyben találhatod meg, hiszen a PlanAll System célja éppen az, hogy a hét bármely napján, a nap bármely szakában a tulajdonosa rendelkezésére álljon!

Fedezd fel a bejárható utat!

A célok kitűzése az első állomás, de a neheze még ezután következik. A PlanAll System segítségével lépésről lépésre lehet kidolgozni azt az utat, amely elvezet ezekhez a célokhoz. Az év során előre haladva pedig az elképzelések felülvizsgálatának és finomításának is teret enged.

A PlanAll 2022-ben divatba hozza a tervezést. Kövesd a divatot 2022-es planalloddal is, öltözz kedvenc terveződhöz vagy igazítsd a stílusodhoz. Legyen a terveződ is menő, ne csak az outfitted! Ha szeretnéd élvezni az élet egyszerű dolgait (azaz egy üres oldalt kitölteni), kezd azzal, hogy megszerzed azt a tervezőt, amelyik a leginkább passzol hozzád. Ne feledd a 2022-es év a tervezés éve lesz.

Ez is érdekelhet

Kate Middleton megnyitja az évet ebben a csodás kabátban

Kate Middleton megnyitja az évet ebben a csodás kabátban

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el