Teszteltünk egy szuper kütyüt, amivel még jobban magával ragadhat a zene!

A Huawei FreeBuds Pro fülhallgatója minden képzeleted felülmúlja. Már maga a látvány is magáért beszél, hiszen csinos kis tárolója, akárcsak egy kecses ékszerdobozhoz úgy simul a tenyeredbe. És ez még csak a kezdet! Ami pedig ezután következik, arra álmodban sem gondolnál.

Hibrid aktív zajcsökkentő technológiájának köszönhetően a befelé és kifelé néző mikrofonok érzékelik a fülön kívüli és a fülben lévő maradék zajt, majd a dinamikus meghajtók pontos zajcsökkentő jeleket generálnak. A környezeti hangokat intelligensen felismerve választja ki a zajcsökkentési módot a megfelelőbb audió élmény érdekében.

Segít, hogy maximálisan át tudd adni magad a zenei élményeknek, mellőzve a környezetedben lévő extrán zavaró hangokat. Egy egyszerű értintéssel irányíthatod, hogy mikor milyen módban szeretnéd használni, vagy csak egyszerűen beállítani a megfelelő hangerőt. Bátran ajánljuk sportoláshoz, de a mindennapokban is nagy hasznát veszed. Egy biztos ezzel a fülhallgatóval tényleg új alapokra helyezheted a zenei élményt. Keresd a szuper fülhallgatót a műszaki áruházakban vagy a consumer.huawei.com/hu oldalon!

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít