Mostanra teljesedett ki igazán – Tolvai Reni énekesnő szebb, mint valaha, gyönyörű fotók készültek róla a GLAMOUR január-februári számába

Rengeteg változás történt Tolvai Reni énekesnő életében. Megtanult profin sminkelni, megvált több mint húsz kilótól, ontotta magából a nagyszerű dalokat és egy sminkkollaborációval is előrukkolt. Az elmúlt időszak történéseiről, a sikereiről a GLAMOUR január-februári számában mesélt nekünk az énekesnő, most pedig más exkluzív titkokat is megoszt.

 Fotó: Perger  Viktória
Fotó: Perger Viktória

Mennyire általános, hogy smink nélkül mutatkozol?

Nagyon minimális kis alapozó, szempillaspirál és egy kis szájkontúr mindig van rajtam. A kevesebb több elvet követem a hétköznapokon, akárcsak a ruhaválasztásnál. Rendkívül egyszerű, kényelmes ruhadarabokat választok a hétköznapokra. A fellépések alkalmával pedig sokkal merészebb vagyok.

Szakmai fronton, hogy alakult a 2021-es év számodra?

Rengeteg minden történt velem, az év első felében két dalom is kijött. Elsőként a spanyol nyelven előadott "Ay Ay Ay," majd annak magyar verziója debütált, amit egy kolumbiai sztárral Skinny Man-el készítettem. Majd jött a magyar verziója az "Oh te!", amit Rácz Gergő es Lotfi Begi egészített ki. Ezután gőzerővel a smink kollekciómra koncentráltam, kicsit háttérbe szorult a zene, de jövőre több zenei projektem is lesz.

Mindezeken felül még egy sminkoktatáson is részt vettél...

Még az év elején végeztem el Miskolci Kinga alap sminkképzését. Jövő tavasszal mesterfokon folytatom tovább a tanulmányaimat. Sokan kérdezik, hogy mi a tervem az iskolával. Biztos, hogy nem szeretnék klasszikus értelemben sminkes lenni, de azt el tudom képzelni, hogy egyszer lesz egy saját vállalkozásom, ahol egyedi sminktermékeket fejlesztek.

Olvasd el a teljes interjút a GLAMOUR január-februári számában!

Smink: Tolvai Reni; Stylist: Csillag Szilvia, Kiss Márk; Haj: Haller János

Fotó: Perger Viktória

Ez is érdekelhet

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk