TOP 5 utazó blogger, akit tényleg érdemes követni

2022.március.21.

Nemcsak az utazó bloggerek tevékenysége vált egyre népszerűbbé, hanem az is, hogy digitális nomádként az utazásaik során dolgoznak is az emberek.

TOP 5 utazó blogger, akit tényleg érdemes követni
Fotó: Instagram: @oneikatraveller

Ugye milyen jó elképzelni, hogy egy álomútról nem kell hét nap után hazatérned, hogy visszamenj dolgozni, hanem utazás az életed és közben dolgozol?

Vigh Bori, utazóblogger, vállalkozó 2014-ben indult útnak. Azóta bátran mondhatjuk, hogy bejárta a világot. Mindeközben egy könyve is megjelent, hiszen nem egy embert inspirált a nomád életmódra. Blogján, a backpacker.hu-n minden fontos információ fent van, amit a nomád életmódról tudni kell, tippekkel, tanácsokkal, olvasnivalókkal együtt.

Te belevágnál a nomád életmódba? Vigh Bori most elárul mindent, amit erről tudnod kell!

Nézzük, kik azok a külföldi utazó bloggerek, akiket érdemes követned!

Sorelle Amore

A Sorelle Amore posztjai nem csak az utazásról szólnak, hanem a mögötte meghúzódó filozófiáról is. Fontosnak tartja, hogy reflektáljunk arra, hogy kik vagyunk, fedezzük fel a „belső hangunkat”, megtaláljuk az igazi énünket. Sorelle azt hangsúlyozza, hogyan élhetünk úgy, hogy közben felfedezünk és minden mozzanatát élvezzük a létezésnek.

Oneika the traveller

Micsoda személyiség! Oneika azt hangsúlyozza, mekkora kincs megismerni más kultúrákat, új nyelveket tanulni és új emberekkel ismerkedni. Róla aztán tényleg elmondhatjuk, hogy nem ismer határokat, ha kalandvágyról van szó, sem félelmet, ha új dolgokat próbálhat ki. Lehet, hogy téged is inspirálni fog, hogy felállj a kanapéról?

Wonguy

Az építészeti remekek és a természet esztétikus keveredése. Nehéz nem nászutas hangulatba kerülni, amikor Oliver kameráján keresztül nézzük a romantikus fényekbe öltöztetett várost. Azáltal ahogy a természet elemeivel játszik, éteri hangulatot kölcsönöz a város épületeinek. Öröm nézni!

Voyagefox

Nathalie az utazó blogger, akinek minden fotójára rá tudunk csodálkozni. Egyik luxusszállodából a másikba költözik és elkalauzol minket a végtelen medencék, azúrkék tengerpartok világába. Aki kíváncsi rá, milyen az ötcsillagos élet, annak érdemes nyomon követni Nathalie közösségi oldalát.

Kold

Az izgalmas kalandról álmodozóknak mindenképpen ezt a csatornát érdemes követni. Kold a filmvágás mestere, minden YouTube-videója olyan, mintha egy szenzációs, akciódús film előzetesét néznénk.

Ez is érdekelhet

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően