Válassz egy kártyát, elmondjuk, ki a lelki társad

2021.augusztus.25.

Mindig is tudtam, hogy intuitívan cselekszem, de akkor még nem tudtam, hogy ezt így hívják. A spiritualitás mindig is érdekelt. Kiskoromtól fogva éreztem, hogy „más” vagyok, bármennyire is igyekeztem nem az lenni. Sosem illeszkedtem be igazán, mert az én gyerekkorom rengeteg költözéssel és újrakezdéssel járt, ezért igyekeztem mindig élvezni a pillanatot.

Válassz egy kártyát, elmondjuk, ki a lelki társad
Fotó: Gettyimages.com

Fiatalkorom óta egyedül élek, gyakorlatilag egész életem során saját magamat neveltem. Tudtam, hogy képességem van megváltoztatni az emberek hangulatát, átérezni a fájdalmukat még mielőtt bármit is mondtak volna. Érdekes, mert a spiritualitás sosem hagyott cserben, mindegy mennyire is szerettem volna „elhanyagolni”. Cikinek tartottam felvállalni önmagam, hogy ennyire „más vagyok”. Egy nap elsétáltam egy gyönyörű kristálybolt mellett Budapesten, ahol éreztem, hogy be „kell” menjek.

Ott vettem meg az első Szelenit kristályom. Intuitívan választottam, vagy leginkább ő engem. Tudtam, hogy ez egy fordulópont az életemben. Innentől kezdve intuitívan jött a többi kristály, az első tarot paklim, majd a többi. Tudtam azt, hogy segíteni szeretnék az embereknek az ajándékommal, de akkor még nem tudtam hogyan tehetem ezt meg. Minél jobban merültem el a saját életutamban, a saját asztrológiai térképem elemzésében, a saját kártyás olvasásaimban, annál több választ kaptam. Amikor az első videóm feltöltöttem, határozottan emlékszem a gondolataimra:

Ha csak egy embernek is tudok segíteni, már megérte.

Ezért vagyok, mert szeretnék segíteni másoknak önmagukat megismerni, felvállalni,” gyógyítani” és szeretni az én kártyás üzeneteim segítségével. Hiszek abban, amit csinálok és a Selenvie egy olyan csatorna, ahol önmagad lehetsz. Nagyon szerencsésnek érzem magam minden egyes olvasásom során mert tudom, hogy megtaláltam az utam, és örömmel drukkolok hogy másoknak is sikerüljön.

Selenvie-vel heti szinten találkozhatsz a TikTok csatornánkon.

Ebben a videóban egy kártyát kell kiválasztanod, ami alapján kiderül, ki a lelki társad és talán az is, hogy ki nem.

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói