Vigyél stílust az otthonodba!

2015.november.12.

Zékány Judit Judy Design névre hallgató retroposztereit nem csak itthon, hanem külföldön is szeretik. Nem csoda! Csodáld meg te is a stílusos faliképeket!

Miért pont faliképekkel kezdtél el foglalkozni?
Eredetileg operatőr és vágó szakon végeztem. Dolgoztam három évet tévében, különböző háttérmunkákban vettem részt, majd később rendezvényszervezőként próbáltam ki magamat. Ebben az időszakban fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék szakmát váltani és valami új dologba belekezdeni. Mindig a szüleim és a testvéreim példája motivált, akik a saját vállalkozásukat az elmúlt évek alatt sikeressé tették.

És egyszer csak jött egy isteni szikra?

Valójában mindig is érdekelt a lakberendezés és a kreatív dolgok is közel álltak hozzám. Először régi csarnoklámpákkal kezdtem el foglalkozni, majd ezután jöttek a poszterek, amiknek a megszületése tulajdonképpen az utazásaim során begyűjtött fémtábláimnak köszönhető. Először fémtáblákat szerettem volna csinálni, végül a hosszas kísérletezés után döntöttem úgy, hogy papírból valósítom meg az ötleteimet.

Hogyan kell ezt elképzelni!
Kartonlap és egy erre kasírozott egyedi grafikával ellátott papírlappal áll össze a végeredmény, aminek a dizájnja a saját elképzeléseim alapján születik meg. Viszont a grafikai munkát nem én, hanem egyik barátnőm csinálja. Én kitalálom a dizájnt, ő pedig megrajzolja. Először öt grafikával indultunk, melyek nagyrészt a kedvenc helyemhez a Balatonhoz kötődtek. Kezdetben csak néhány darab készült, amit szinte azonnal eladtam az egyik balatoni piacon. Majd egyre nagyobb lett az érdeklődés, így még több grafika született és nagyobb mennyiségben, egyre több helyen és az interneten is elkezdtem árulni. Mostanra már nem csak itthonról, hanem külföldről is vannak rendszeres megrendelőim.

A dizájn mellett, fontos szót említenünk azokról az emberekről, akik még a megvalósításban segítenek.

Minden poszter tükörkasír technológiával, kézzel készül. Egy óbudai szociális intézmény dolgozói segítenek nekem a végtermék megvalósításában. Nagyon szeretek velük dolgozni. Lelkesek és végtelenül gondos figyelmet fordítanak minden darabra, ami a kezük munkájához köthető.

Szeretnéd egy-két különleges poszterrel feldobni az otthonod? Kattints a www.judyposter.hu oldalra és rendelj néhány különleges darabot!

Ez is érdekelhet

Egy kis inspiráció a rakoncátlan babahajak megzabolázásához

Egy kis inspiráció a rakoncátlan babahajak megzabolázásához

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját