ZOLTAN+ FEKETESZIIIV - Design Hét Budapest 2013.

2013.szeptember.24.

A kortárs művészet és design határait átlépő DESIGNHÉT programsorozatában kerül bemutatásra ZOLTANPLUS FEKETESZIIIV kiállítása, a BRODY 10 impozáns épületében.

ZOLTANPLUS New Media Design stúdió Párizs és San Francisco után 2009-ben nyitja meg Budapesten irodáját és azóta aktívan vesz részt hazai branding, arculattervezési, grafikai és webdesign projektekben. A Moholy-Nagy Művészeti egyetem egyidőben hívja meg az MA Fotográfia szakra speciális kurzust tartani.

A kortárs művészet úgyszintén nagy szerepet játszik Zoltán és a cég életében, a Design Hét visszatérő embere (2010/NYITOTT MŰHELY, 2011/FACTORYMADE pólógyár), de úgyszintén részt vesz az ArtMarket kiállításain is. Kurátori munkája során fiatal képzőművészeknek és fotósoknak ad lehetőséget, hazai és külföldi szakmai körökben.

A Design Hét 2013 alkalmával a jól ismert Brody 10 épületében Halász Előd munkáit mutatja be, FEKETESZIIIV kódnévvel. Halász Előd frissen diplomázott MOME-formatervező, de már a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem elvégzése előtt kortárs galériák csoportos kiállításain vesz részt. Később, amikor filmekben, reklámokban kezd dolgozni, a látványkeltést, atmoszférateremtést egy másik léptékkel építi fel. Jelenleg belsőépítészettel, egyedi tárgyak és szobrok készítésével foglalkozik.

FEKETESZIIIV - Halász Előd a Design Hét 2013 alatt bemutatkozó egyéni kiállításának főszereplői a FABULA HUMANA, színpadi sorozatának darabjai és video-installációjának címe, melyek jelmezszerű alternatív testelhangolások a design és a képzőművészet határáról. Design tárgyai egy rituális performansz keretén belül kerülnek bemutatásra, színészek és az Operaház táncosainak közreműködésével.

A kiállítást megnyitja: TÖRŐCSIK MARI / Nemzeti Színház.
Kurátor: ZOLTANPLUS
www.zoltanplus.com

Zoltan Plus

Regisztráció: art@zoltanplus.com
Helyszín: BRODY 10 / Bródy Sándor utca 10.
Időpont: 2013. október 3, 18.30.
Design Hét: http://designhet.hu/2013/zoltan-feketesziiiv-brody10
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/219115551582009

Ez is érdekelhet

Szerezd be már most kedvezményesen a karácsonyi ajándékokat a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Szerezd be már most kedvezményesen a karácsonyi ajándékokat a 2022-es GLAMOUR-napokon!

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról