A tavasz slágere: sült spárga prosciutto sonkával

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Dobd össze ezt a könnyed friss, zsenge, zöld spárgás finomságot. Tökéletes választás, ha szeretnél valami szezonális alapanyaggal kísérletezni.

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock

Sült spárga prosciutto sonkával

Hozzávalók:

  • 2 csomag spárga
  • 25 deka Prosciutto sonka
  • olívaolaj
  • bors

Így készítsd el

Mosd meg, majd távolítsd el spárgák végét. Töröld le a vizet a zöldségről, dobd forrásban lévő sós vízbe kettő percre, majd azonnal rakd jéghideg vízbe. Ezután tekerd körbe mindet a sonkákkal, szórd meg egy kis borssal. A sonka elég sós ízt kölcsönöz, de ha szeretnéd, nyugodtan tegyél rá plusz sót. Helyezd egy sütőpapírral kibélelt tepsire az összeset, locsold meg egy kis olívaolajjal, majd dobd a 190 fokos sütőbe további tíz percre.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője