Te kiborulsz a TikTok legőrültebb kajatrendjétől? Dinnye+mustár

2021.június.4.

Egyetlen nap alatt 23 millió ember nézte meg a TikTokon a mindenhol, így természetesen ezen a felületen is az egyik legszórakoztatóbb sztár, Lizzo videóját. Pedig a csodálatos hangú popsztár ezúttal nem is fehérneműben rázza.

Az énekesnő félelmet nem ismerő bátorsággal veti bele magát a Tiktokon felbukkanó újabb és újabb trendvideók készítésébe, így aztán a legújabb, igazán a szezonhoz passzoló új kulináris őrületből sem maradhatott ki, pedig egészen őszintén, ez a kajatrend tényleg igencsak nagy nyitottságot követel.

Egyre többen próbálják ki a görögdinnyét mustárral megbolondítva a tiktokerek közül. Mint Lizzo videója is bizonyítja, ez a kombináció igencsak megmozgatja a felhasználók fantáziáját. Leginkább talán azért, mert valószínűleg csak kevesen hisznek benne, hogy ez a kombináció tényleg finom, sokkal többen tartják undorítónak.

Ez még nekünk is elég meredeknek hangzik, holott mi tudjuk, hogy a magyar gasztronómia útvesztőiben eltévedők beleütközhetnek a cukros zsíroskenyér és dinnye kombinációba, amit sokan tartanak titkos nyári eledelüknek.

Minket Lizzo videója sem győzött meg egyelőre róla, hogy kipróbáljuk ezt a trendet, de ki tudja, lehet, hogy te sokkal merészebb vagy nálunk!

Ez is érdekelhet

Alvás előtti meditáció - Működik?

Alvás előtti meditáció - Működik?

G-Food

Terítéken az egészséges, gombás finomságok

Terítéken az egészséges, gombás finomságok

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy csókol a legjobban

Ez a 3 csillagjegy csókol a legjobban