Készítsd el Dukai Regina laktózmentes desszertjét

A július-augusztusi címlapsztárunk korábban egy mennyei laktózmentes menüt osztott meg a GLAMOUR olvasóival. Ha laktózérzékeny vagy, különösen jól jönnek Regina receptjei. Most egy laktózmentes desszertet receptjét osztja meg veled. Készítsd el te is.

Kókuszos chiamag puding gyümölcs lekvárral

Hozzávalók: 0,5 liter kókusztej, 0,2 deka kókuszreszelék, 6 evőkanál chiamag, 1 teáskanál édesítőszer, 0,2 deka málna, fél lime, 2 deka áfonya, 2 kávéskanál xilit

Így készítsd el

Áztasd be a chiamagot a kókusztejbe a kókuszreszelékkel együtt, és keverd össze az édesítőszerrel. Pihentesd nyolc órát, majd keverd meg két óra elteltével. Míg pihen a puding, adj a málnához egy teáskanál édesítőszert, és főzd addig a lime-mal, míg be nem sűrűsödik. Ha lehűlt, tedd a puding tetejére, majd halmozz rá áfonyát.

A recept eredetileg 2016-ban az októberi GLAMOUR magazinban jelent meg.

Ez is érdekelhet

"Ha a való életben bezárul valaki mögött egy ajtó, azt úgysem tudhatjuk meg, mi történik vele a négy fal között."- Tompos Kátya színésznővel beszélgettünk

"Ha a való életben bezárul valaki mögött egy ajtó, azt úgysem tudhatjuk meg, mi történik vele a négy fal között."- Tompos Kátya színésznővel beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla