Egy igazi nyári leves: így készítsd el a gazpachót

2020. augusztus 19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha eddig még nem kóstoltad itt az ideje, hogy megízleld a spanyol konyha egyik legkülönlegesebb levesét. A gazpacho igazi hűsítő mentsvár a forró hónapokra.

Egy igazi nyári leves: így készítsd el a gazpachót
Fotó: Shutterstock

Gazpacho

Hozzávalók: 80 deka érett paradicsom, 1 kisebb fej hagyma, 3 gerezd fokhagyma, egy nagyobb kígyóuborka, só, bors, fél deci olívaolaj, 2 teáskanál balzsamecet

Így készítsd el: Mosd meg a paradicsomot, majd húzd le a héjukat. Magozd ki, kockázd apróra és tedd egy tálba. Hasonlóan hámozd meg az uborkát, majd az összeaprítás után, add hozzá a paradicsomhoz. Ezután rakd hozzá a felszeletelt vöröshagymát, fokhagymát, majd tedd az egészet egy turmixgépbe. Add hozzá a fűszereket és az olívaolajat, majd jól dolgozd össze. Ha kész, tedd legalább egy órára a hűtőbe.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Itt vannak a ti kedvenceitek, most nevetséges áron: Beauty bestsellerek a GLAMOUR-napok X-Mas Weeken

Itt vannak a ti kedvenceitek, most nevetséges áron: Beauty bestsellerek a GLAMOUR-napok X-Mas Weeken

Nyerj az osztályodnak profi sminket a szalagavatótokra! (x)

Nyerj az osztályodnak profi sminket a szalagavatótokra! (x)

A fa alá és magadnak: az élmény, ami minden pillanatot ragyogóvá tesz (x)

A fa alá és magadnak: az élmény, ami minden pillanatot ragyogóvá tesz (x)

Próbáld fel a színeidet még a kassza előtt: személyre szabott szépségnapok (x)

Próbáld fel a színeidet még a kassza előtt: személyre szabott szépségnapok (x)

Friss, szenvedélyes, misztikus: merész Versace illatok ajándékba (x)

Friss, szenvedélyes, misztikus: merész Versace illatok ajándékba (x)