Ezeken a helyeken ehetsz kedvezményesen a GLAMOUR-napokon! Éljenek a GLAMOUR Gasztronapok

Újra itt a lehetőség, hogy kedvenc tavaszi kincseid mellett a kulináris élvezetekről se feledkezz meg. Használd a GLAMOUR-kuponfüzetben vagy a GLAMOUR applikációban található kuponokat, kóstold meg a legfinomabb falatokat.

Ezeken a helyeken ehetsz kedvezményesen a GLAMOUR-napokon! Éljenek a GLAMOUR Gasztronapok
Fotó: Getty images/Glamour
Irány a csirkés mennyország!

Állítsd össze kedvenc KFC kosarad, próbáld ki valamelyik finom szendvicsüket vagy boxukat. Április 12-éig a GLAMOUR-kuponfüzetedben található kuponoddal 20 százalék kedvezményt kapsz éttermi rendelésedből.

Minden, amire vágysz!

A Netpincér jóvoltából most nem kell mást tenned, mint letöltened a Netpincér alkalmazást, majd a regisztráció, a rendelés után 25 százalék kedvezményt kapsz GLAMOUR-kuponfüzetben vagy a GLAMOUR applikációban található kuponkódod megadásával. Rendelj (maximum 20000 forint értékben) egy finom levest, egy mennyei salátát vagy egy ellenállhatatlan desszertet. A Netpincér Marketen pedig szintén 25 százalékot kapsz (rendelésed értéke maximum 30000 forint lehet) a kuponkód megadásával, kedvezményesen csaphatsz le az itt található élelmiszerekre, háztartási cikkekre. Töltsd le az applikációt, használd egészen április 14-éig.

Ez pizza a javából

Érdemes kihasználnod a Pizza Hut különleges ajánlatát. A GLAMOUR-napok ideje alatt náluk is 20 százalék kedvezményt kapsz a rendelésed összegéből. Ha ránk hallgatsz feltétlenül kóstold meg a töltött szélű pizzákat és mindenképp válassz mellé egy finom desszertet is. Töltsd le az applikációt, használd meghosszabbítva a kedvezményes lehetőséget egészen április 14-éig.

Ne feledd!

Ha üzletbe mész vásárolni, szánj rá több időt, hogy elkerüljük a tömeget, mert a boltokban tíz négyzetméterenként egy ember tartózkodhat. Ha sorban kell állni, tartsd a 1,5 méteres távolságot, előre találd ki, mit szeretnél venni, ehhez nyújt segítséget az üzletkeresőnk.

A glamournapok.hu oldalon tájékozódhatsz a résztvevő üzletekről, megnézheted azokat a márkákat, amiknél szeretnél kedvezményesen vásárolni, illetve aktuális híreket is olvashatsz a GLAMOUR-napok kuponjainak a meghosszabbított beválthatóságáról. Azért nyújtottuk meg az akciót, hogy ezzel is segítsünk neked abban, hogy másoktól távolságot tartva, biztonságosan vásárolhass. Kérünk dönts, vásárolj felelősen!

Összegyűjtöttük a legfontosabb előírásokat, amik elengedhetetlenek a biztonságos vásárláshoz!

  • Vegyél fel maszkot!
  • Fertőtlenítsd a kezed!
  • Tarts távolságot!
  • Fizess kártyával!
  • Használd az appot!
  • Vegyél részt online a GLAMOUR-napokon!

Ez is érdekelhet

A koraszülés árnyékában: első a prevenció

A koraszülés árnyékában: első a prevenció

Divathírek

Met gála 2021: Ezek a sztárok jól értelmezték az idei tematikát

Met gála 2021: Ezek a sztárok jól értelmezték az idei tematikát

Divat Shoppingtipp

A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted az októberi számot és a GLAMOUR-napok kuponokat

A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted az októberi számot és a GLAMOUR-napok kuponokat