A nyár egyik közkedvelt itala magyar kiadásban is megérkezett

2021.május.28.

A Fizz Watert a latin amerikai országok kedvelt frissítője, az “aguas frescas” ihlette; amely hideg gyümölcsös vizet jelent. A kiváló, hazánkban is elérhető alapanyagokból válogatva alkották meg a frissítőket: eper, bazsalikom, levendula, bodza, alma és körte adja a Fizz Water vizek ízét és aromáját. A vizeket 100% természetes összetevők alkotják egy lehelletnyi szén dioxid hozzáadásával és minimális cukortartalommal. Mindenki egészségére a Chernel-kertből.

A nyár egyik közkedvelt itala magyar kiadásban is megérkezett
Fotó: Cselényi Eszter

A Chernel (‘sernel) forrás vízadó helyét elsőként 1225- ben említik írásos források, mint gyógyító vízű forrás. A környék kedvelt vízadó forrása azóta, írásos emlékek rögzítették, hogy Mária Terézia magyarországi látogatásai alkalmával kedvelt megállóhelye volt a forrás, ahol szomját csillapította. A Chernel nevet Chernel István híres magyar ornitológusunkról kapta.

“Az ízpárokat gondosan válogattuk és olyan kombinációkat választottunk, ahol minden egyes domináns íz mellé párosul egy frissítő lecsengés. Így kapta a piros eper párjául afriss bazsalikomot, a bodza az illatos levendulát, az uborka a fűszeres gyömbért, az alma pedig a zamatos körtét.” - mondja Dorogi Éva, az Art Water ügyvezetője.

Fotó: Cselényi Eszter

"A Fizz Water megálmodásánál, és az ízpárosításoknál gyakran felidéződött bennünk a piknik gondolata. Beleszerettünk a Butlers csodaszép 4 személyes piknik kosarába. Innen már magától indult a projekt szerkezete, és sokkal nagyobbra nőtte ki magát, mint alapjánban terveztük. Megszólítottunk számunkra kedves bloggerket és barátokat, közöttük Marge-ot is, akinél felfigyeltünk a KIKAPCS Alapítvány munkájára is. Ekkor született meg a gondolat, hogy a Fizzel bemutatása mellett az Alapítvány munkájára is felhívjuk a figyelmet.” - meséli nekünk Éva.

Fotó: Cselényi Eszter

Fizz Szombatok

A Fizz Szombatok pikniksorozat arról szól, hogy a hétvégéket felpezsdítse, és új dolgok kipróbálására inspiráljon. Arra hívja fel a figyelmet, hogy apróságokkal is igazi élményt teremthetünk, és emlékezetes pillanatokat szerezhetünk másoknak, ezáltal önmagunknak is. Ez a hónap a szabadba való kijutásról és a természetben rejlő dolgokról, és azok felfedezéséről szól. Mindemellett pedig van egy küldetése is, amit Vándor Piknik Kosár névre kereszteltek.

A Vándor Piknik Kosár és a Fizz Water

Májusban minden hétvégén más és más influencerhez vándorolt a kosár. Május végén pedig Dorogi Éva és Marge adják át a kosarat a KIKAPCS alapítóinak, hogy folytassa útját. "Nagyon nagy örömmel tölt el minket, hogy részesei lehetünk a Vándor Piknik Kosár kampánynak, hiszen a KIKAPCS. Közösségben is az egyik legkedveltebb program a piknikezés. Minden évben júniusban szervezünk a családoknak egy pikniket a Normafán, ahol megvendégeljük őket a híresen finom lángosra, rétesre és nasira. Úgy érezzük, ez a program igazán közösségépítő, összeköti a szülőket és gyerekeket egyaránt." - Bárdió Luca és Környei Viktória. "Küldetésünk, hogy eljusson a híre annak, hogy apró dolgokkal közvetlenül is örömet szerezhetünk azoknak, akiknek szüksége van rá." - tette hozzá Dorogi Éva.

Cselényi Eszter tippei a stílusos piknikhez!

“Nekem a piknik és a brunch a kedvenc étkezésem! Sportot űzok abból, hogy szép legyen és ránézésre is simogassa a lelkünket! Ezt igazán egyszerű ételekkel is el lehet érni és mindenki meg tudja oldani! Fontos, hogy nekünk tessen, minket tegyen boldoggá. Egy jól sikerült piknik emléke a szürke hétköznapokon is könnyedén fel tud minket tölteni! Fotókat készítethetünk, de a telefonokat tegyük le és beszélgessünk, élvezzük egymás társaságát kint, a természetben, vagy akár a városi parkban!”

Fotó: Cselényi Eszter

100% természetesség 11 kalóriával

A Fizz Water kizárólag természetes alapanyagokból készült. Nem tartalmaz káros anyagokat és újrahasznosítható műanyag PET palackban kapható!

A termékcsalád országszerte elérhető a DM üzleteiben.

Ez is érdekelhet

Nem szégyen a mentális probléma!

Nem szégyen a mentális probléma!

G-Szex

Mindenre van magyarázat, a szexre is

Mindenre van magyarázat, a szexre is

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról