Házhoz jönnek a KIOSK Budapest izgalmas ízei, mi pedig kipróbáltuk őket

Egyre több menő étterem állt át a házszállításra, hogy a megszokott minőséget és ízeket ezekben a percekben is élvezhesd. A KIOSK Budapest a főváros egyik ikonikus étterme, ahol a belváros lüktetése és a tökéletes kulináris fogások gondoskodnak, hogy maradandó élményben legyen részed. Ebben a sokunknak nehéz helyzetben azonban egy ideig nem élvezhetjük személyesen a finomságaikat, de ne aggódj nem kell lemondanod semmiről.

Saját futárszolgálatuk lehetővé teszi, hogy webes felületükről és a KIOSK applikáció segítségével, mely Andoridos és IOS mobiltelefonokra is letölthető, mostantól házhoz rendelhesd kedvenceidet.

Ráadásul, plusz újításokkal is előrukkoltak, melynek egyik nagy durranása, hogy új ízekkel bővítették a repertoárt. Természetesen nem kell kétségbe esniük azoknak sem, akik hiányolnák a megszokott ízeket, hiszen jópár klasszikus KIOSK-falatot megőriztek. Külön öröm, hogy a város egyik legfinomabb túrógombócát most már a kanapédon ülve, kedvenc sorozatod nézése közben is falatozhatod.

Ha ránk hallgatsz nem hiányozhat a rendelésedről az új étlap két aduásza a zöldspárgasaláta kecskesajttal, a zöldborsó főzelék rántott babfasírttal, az ikonikus gödöllői csirke, melyről ódákat lehetne zengeni és természetesen, ha elfogy túró gombócod kötelező a mákos gubájukat is megkóstolnod.

Az étlap izgalmas fogásai mellett, napi menüvel, vega opciókkal is készülnek, melyet egy héttel korábban a hét minden napjára meg tudsz rendelni. Fordulj hozzájuk bizalommal akkor is, ha a vasárnapi menüdet szeretnéd kicsit különlegessé varázsolni. Természetesen, ahogy már megszokhattuk a KIOSK most nagy fókuszt szentel a jótékonykodásnak. Jelenleg gőzerővel azon dolgoznak, hogy a jelenlegi helyzet hatására munkanélkül maradt, rászoruló embereknek segítsenek melegételhez jutni. Reméljük hamarosan beszámolnak, az ezzel kapcsolatos sikereikről.

Próbáld ki te is a pazar ízeket, töltsd le a KIOSK applikációt vagy rendelj valamit magadnak a rendeles.kiosk-budapest.hu oldalról.

Ez is érdekelhet

Az okos az új szexi! Minden, amit a szapioszexualitásról tudnunk kell

Az okos az új szexi! Minden, amit a szapioszexualitásról tudnunk kell

G-Életstílus

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Szépséghírek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek