Így készítsd el az epres triflet, Muszula Timi egyik kedvenc desszertjét

2020. május 20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tegnap este a GLAMOUR Instagram oldalán élőben sütöttünk Muszula Timivel. De ha lemaradtál az epres trifle elkészítéséről, itt most bepótolhatod!

Mi kell hozzá?

Így készítsd el
Süss egy klasszikus piskótát. Míg hűl a sütid, mosd meg a gyümölcsöket, szeleteld fel azepreket hosszában három részre. Verd fel a tejszínt, keverd össze a mascarponéval és a cukorral. Fogj egy üvegtálat, béleld ki egy adag piskótával az alját, locsold meg vanília aromával, vagy brandyvel, törj rá egy kis puszedlit is. Díszítsd az üvegedény peremét az eperrel, majd adagolj rá egy adag krémet. Reszelj rá fehér csokit, és ismételed a rétegezést addig, míg az üvegedény tetejére nem érsz. Végül az utolsó krémréteget borítsd be eperrel, szórd meg áfonyával és reszelj rá a fehércsokiból is. Tedd hűtőbe, pár óra múlva már fogyaszthatod is.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A világ gyorsabb, mint valaha, az ősi pogány szokások az ünnepeken segíthetnek lecsendesedni

glamour plusz ikon A világ gyorsabb, mint valaha, az ősi pogány szokások az ünnepeken segíthetnek lecsendesedni

Ajándékozz idén időt és figyelmet – Így lesz újra szívből jövő karácsonyod (x)

Ajándékozz idén időt és figyelmet – Így lesz újra szívből jövő karácsonyod (x)

Fogyás után beesettnek látod az arcod? Íme a volumen-visszaadó újdonság tű és szike nélkül (x)

Fogyás után beesettnek látod az arcod? Íme a volumen-visszaadó újdonság tű és szike nélkül (x)

A fa alá és magadnak: az élmény, ami minden pillanatot ragyogóvá tesz (x)

A fa alá és magadnak: az élmény, ami minden pillanatot ragyogóvá tesz (x)

Zárd az évet stílusosan – inspiráló kollekcióval vár a CCC (x)

Zárd az évet stílusosan – inspiráló kollekcióval vár a CCC (x)