Ilyen finom nutellás fánkot még soha nem ettél

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mégis ki tudna egy mennyei mogyorókrémes sütinek ellenállni? Kapd össze magad, szerezz be mindent hozzá, és csalj mosolyt a szeretteid arcára

Ilyen finom nutellás fánkot még soha nem ettél
Fotó: Shutterstock

Nutellás fánk

Hozzávalók: 60 deka liszt, 2 csipet só, 15 deka cukor, 5 deka élesztő, 7 tojássárgája, 10 deka vaj, nutella, 10 deka eper, 5 deci tej, olaj

Így készítsd el:

Langyosítsd meg a tejet, keverd el benne a cukrot, majd add hozzá az élesztőt. Várj tíz percet, míg az élesztő felfut. Tedd egy tálba a lisztet, a sót, az olvasztott vajat, a tojássárgáját és végül az élesztős tejet. Gyúrd jól össze és hagyd letakarva pihenni legalább egy órát. Amikor letelt az idő, nyújtsd ki egy lisztezett deszkán és szaggass belőle korongokat. Hagy pihenni a tésztát további húsz perceg. Süsd forró olajban készre. Amikor kihűltek a fánkok, töltsd bele a nutellát egy habzsák segítségével. A tetejét díszítsd eperszemekkel, nutellával.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője