Isteni sajtos baconos cipó, amit könnyen elkészíthetsz otthon

Használd ki a home office előnyeit, kísérletezz a konyhában. Ez a cipó nem csak kiadós, de nagyon finom is. Ne sajnáld belőle a sajtot, mert attól nyúlik igazán.

Sajtos-baconos cipó

Hozzávalók 4 személyre:

15 dkg bacon

1 nagy kerek camembert

1 csokor petrezselyem

2 gerezd fokhagyma

1 kisebb (rozs)cipó

5 dkg vaj

Így készítsd el:

Vágd a bacont kis kockákra, pirítsd meg egy serpenyőben. Szeleteld a sajtot csíkokra. A petrezselymet öblítsd le, aprítsd fel. Hámozd meg a fokhagymát, zúzd össze. Ezután vagdosd be a kenyeret két centinként keresztben és hosszában, de ne vágd át teljesen. Dugdosd a cipó réseibe a sajtot és a szalonnakockákat. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Olvaszd meg a vajat, keverd el benne a fokhagymát, a petrezselymet és locsold a kenyérre. Süsd a sütőben negyedóra alatt készre.

Ez is érdekelhet

Arcjóga: 4 gyakorlat a tökéletes arcbőrért

Arcjóga: 4 gyakorlat a tökéletes arcbőrért

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod