Kourtney Kardashian bomba testének titka ezeknek az ételeknek a mellőzése

2018.február.20.

A Kardashian-nővérek közül Kourtney az, aki mániákus egészségesen táplálkozó, és valóban a 38 éves reality sztár alakja fantasztikus, persze ezért is nagyon sokat tesz az edzőteremben. Most azonban elárulta, mi az a két étel, amit kihagy az étrendjéből annak érdekében, hogy megtartsa szuper formáját.

Kourtney Kardashian diéta
Fotó: Rexfeatures

Kourtney Kardashian pár éve utánajárt, hogy nem túlságosan egészséges számára (és a gyerekei szintén örökölték ezt tőle), ha tejterméket és glutént fogyaszt, ezért most már ezeket teljesen kiiktatta az étrendjéből. Saját weboldalán elárulta, hogy eleinte ez egyáltalán nem volt könnyű, de "miután megtalálta a megfelelő alternatívákat – mint például mandulatej, édesburgonyából készült tortilla, gluténmentes gofri a gyerekeknek, laktózmentes sajt stb. – és ezekkel feltöltötte a kamráját, sokkal könnyebb volt tartani a diétát".

De ahogy az lenni szokott egy háromgyerekes anyánál, ha a 8 éves Masonnal, az 5 éves Penelopéval és a 3 éves Reignnel utaznak, kicsit lazít az étrenden, de a legfontosabb, hogy mindig fel legyen készülve:

„A gyerekek esetében természetesen vannak olyan helyzetek, amikor megszegjük a szabályokat, amikor nyaralunk vagy Disneylandbe utazunk. Próbálok előre tervezni, és azokból felszerelkezem, hogy maradjunk a megszokottnál, mert hallottam, hogyha csalsz, amikor gluténérzékeny vagy, akkor könnyen visszaeshetsz. Utazásra mindig pakolunk egy bőrönd olyan dolgot, amik a diétánk szerves része és a repülőre is csak egészséges nasikat viszünk fel”, mondja Kourtney Kardashian.

Kourtney próbálja teljesen elkerülni az előre csomagolt ételeket, friss, bio gyümölcsök és zöldségek, vagy egészséges proteinek, mint a lazac, a csirke és a tojás kerül az étrendbe. Hétvégente vagy ha utazik, néha csal egy kicsit, most már nem annyira szigorú magával, mint az elején volt, de ha otthon tartózkodik huzamosabb ideig és megvan a napi rutin, akkor eljár heti 5-6-szor edzeni és egészségesen táplálkozik.

Ez is érdekelhet

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács