Mennyei epres-bazsalikomos kehely, amit 10 perc alatt el tudsz készíteni

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy hihetetlenül könnyen és gyorsan elkészíthető, rendkívül finom desszertet mutatunk meg nektek Dobó Ági jóvoltából, aki élőben el is készítette szerkesztőnkkel ezt a finomságot Instagramon.

Ha te is szeretnéd utána csinálni, akkor mindössze pár dologra van szükséged hozzá:

Eszközök, amire szükséged lesz:

És néhány jó tanács:

Így készítsd el Dobó Ági egyik kedvencét, az epres-bazsalikomos kelyhet:

Fotó: Shutterstock

Daráld le vagy törd össze a kekszet. Mosd meg az epret, vágd apró kockákra, majd részed rá a citrom vagy lime héját és csurgasd rá a levét. Vágj rá egy kis csokor bazsalikomot is, édesítsd ízlés szerint. Ezután verd a tejszínt habbá, add a görög joghurthoz vagy mascarponéhoz, édesítsd kedvedre ezt is. Rétegezd a kekszet, a krémet, az epret míg el nem fogy poharakba vagy egy mély tálba. Tedd egy kicsit a hűtőbe és már fogyaszthatod is.

Nézd meg hogy készíti el élőben Dobó Ági Instagramon ezt a finomságot, miközben szerkesztőnkkel beszélget:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné és Vilmos herceg tényleg megtörik a hagyományokat Lajos herceg születésnapján?

Katalin hercegné és Vilmos herceg tényleg megtörik a hagyományokat Lajos herceg születésnapján?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője