Mennyei epres-bazsalikomos kehely, amit 10 perc alatt el tudsz készíteni

Egy hihetetlenül könnyen és gyorsan elkészíthető, rendkívül finom desszertet mutatunk meg nektek Dobó Ági jóvoltából, aki élőben el is készítette szerkesztőnkkel ezt a finomságot Instagramon.

Ha te is szeretnéd utána csinálni, akkor mindössze pár dologra van szükséged hozzá:

Eszközök, amire szükséged lesz:

És néhány jó tanács:

Így készítsd el Dobó Ági egyik kedvencét, az epres-bazsalikomos kelyhet:

Fotó: Shutterstock

Daráld le vagy törd össze a kekszet. Mosd meg az epret, vágd apró kockákra, majd részed rá a citrom vagy lime héját és csurgasd rá a levét. Vágj rá egy kis csokor bazsalikomot is, édesítsd ízlés szerint. Ezután verd a tejszínt habbá, add a görög joghurthoz vagy mascarponéhoz, édesítsd kedvedre ezt is. Rétegezd a kekszet, a krémet, az epret míg el nem fogy poharakba vagy egy mély tálba. Tedd egy kicsit a hűtőbe és már fogyaszthatod is.

Nézd meg hogy készíti el élőben Dobó Ági Instagramon ezt a finomságot, miközben szerkesztőnkkel beszélget:

Ez is érdekelhet

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk