Pazar kilátás, fantasztikus ízek: irány a High Note Skybar

Mesés látványban, fantasztikus koktélokban és ízekben lesz részed, ha ellátogatsz Budapest egyik legpazarabb helyére.

Az Aria Hotel Budapest High Note Skybar nem hiába az egyik ikonikus helyszíne a fővárosnak. Amint belépsz a bejáraton, úgy érzed majd a nyugalom szigetére érkeztél, ahol könnyedén magad mögött hagyhatod a rohanós hétköznapokat. Egy laza csevej a barátnőkkel, akár egy meghitt randi a szerelmeddel, náluk tökéletes minden alkalmat megünnepelni. Pláne most, hogy picit háttérbe szorultak a külföldi nyaralások. Ezen a fantasztikus helyen még önfeledtebben élvezheted a nyári estéket.

A High Note SkyBar a történelmi és a modern Budapest izgalmas kombinációja, kétszintű teraszuk páratlan kilátást nyújt Budapestre és a karnyújtásnyira található Bazilikára. Most a nyári szezonban is frissítő koktélokkal, finom falatokkal és csodás naplementékkel várják vendégeiket.

A gyümölcsös variációk mellett, markánsabb koktélkreációkat is megkóstolhatsz, ami természetesen alkoholmentes verzióban fellelhető. A nagy melegben a könnyed fogások kerülnek hangsúlyba, mennyei falatokat kóstolhatsz meg az aktuális étlapról. A desszertek aduásza pedig természetesen nem lehet más, mint a hely pazar sajttortája, ami még édesebbé varázsolja az ott töltött perceket.

Ha kedvet kaptál egy kis lazuláshoz, vagy csak szeretnéd úgy igazán kifújni a gőzt, feltétlenül látogass el hozzájuk. Olvass még többet a helyről, vagy az asztalfoglalás részleteiről a highnoteskybar.hu oldalon.

Ez is érdekelhet

5 harapnivaló, amivel kiválthatod a kenyeret

5 harapnivaló, amivel kiválthatod a kenyeret

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói