Szex és New York Budapesten! Irány a Samantha

2020.szeptember.13.

A mindig a kacér és céltudatos nő, aki élvezi az életet, szeret jókat enni és bármikor kapható egy koktélozásra. Ezt az életérzést testesíti meg Buda új színfoltja a csodásan felújított Millenáris szívében.

Az nyár végén, a Millenáris Parkban nyitott bárkert nagyszerű koktélokkal és a Moana Bowls által készített egészséges és színes ázsiai ízvilágú ételekkel várja vendégeit. Signature fogásuk a Moana Poke Hawaii-ról származik és kérhető lazaccal vagy vöröstonhallal, de érdemes megkóstolni reggelire a színes és finom smoothie bowlokat, vagy az egésznap kapható avo-toastokat is.

A Millenárissal közösen összeállított programjaik kicsiknek és nagyoknak is szólnak egyaránt, a reggeli jógáktól kezdve az akusztikokon át a kulturális repertoárig.

A Hellowood által tervezett és kivitelezett kis rózsaszín gyöngyszem tehát komplett szolgáltatáscsomagot kínál nem csak a környékbelieknek. Ha te is odafigyelsz az egészséges étkezésre, de nem bánod, ha lecsúszik a nap végén egy finom koktél, mindezt pedig egy kellemes, vidám és exkluzív atmoszféra keretein belül kívánod végrehajtani, akkor nem fogsz csalódni a bárkertben. Egy ilyen bowl és egy klasszikus, ikonikus ital után biztosan boldogabban távozol majd. Próbálj ki valami finomságot!

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke