Újabb kulináris kincsre bukkantunk Budapesten

Nemrég a Dohány utcában található Araz Étteremben jártam, ahol rengeteg sokszínű és ízletes ételt próbálhattam ki. Most már bátran állíthatom, hogy ez a hely a főváros igazi rejtett kincse.

A kedves fogadtatás, körültekintő figyelmesség csak egy dolog a számtalan pozitív benyomás között. Valójában akkor fogod érezni a legjobban, hogy igazán megérkeztél a kulináris élvezetek paradicsomába, amikor felcsapod az étlapot. A mennyei fogásaik a tradicionális magyar gasztronómiától, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe, sőt, olykor a jövőbe is.

Hétköznapokon 12 és 14.30 között déli menüvel kedveskednek a vendégeknek, ami jóval több egy klasszikus menünél. Ebben az időintervallumban olyan fogások tárulnak eléd, amit igazán élvezettel fogsz fogyasztani. A délutáni időszakban pedig az aktuális étlap fogásai segítenek az ételeket új prespektiívába helyezni.

Az étterem nagy hangsúlyt fektet a minőségi alapanyagokra, talán ennek is köszönhető, hogy nincs olyan vendég, aki az első vacsora vagy ebéd után ne akarna újra visszatérni hozzájuk egy-egy újabb finomságra, ami mellé minden esetben érdemes hazai vagy francia borokat vagy koktélt válaszatni.

Ez is érdekelhet

Vitatkozni tudni kell, eláruljuk, hogy lehet jól csinálni

Vitatkozni tudni kell, eláruljuk, hogy lehet jól csinálni

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!