Szeretnéd kipróbálni a vegán étrendet? Őket kövesd!

Sokaknak a fő problémája a vegán étrenddel, hogy nem tudják hogyan kezdjenek bele, mit egyenek és mit ne stb. Szerencsére a 21. században ez már könnyen kiküszöbölhető, ugyanis nagyon sok recept, tipp és ötlet található különböző platformokon. Ami pedig egy szintén egyszerű lehetőség, hogy olyan embereket követünk, akik inspirálhatnak bennünket. Erre hoztunk most példákat.

Szeretnéd kipróbálni a vegán étrendet? Őket kövesd!
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

A vegán étrend alapjában véve nem nehéz, viszont igaz, hogy teljesen eltér az "általános" étrendtől. Nekünk, magyaroknak pedig főleg, hiszen olyan kultúrával rendelkezünk, amiben a húst hússal evés már-már szokás. Ez persze nem azt jelenti, hogy akkor teljesen le kell mondanunk a vegánságról, mert "nekünk biztosan nem menne". Ugyanúgy, mint mindenben, ez is hozzáállás és megszokás kérdése.

Az elején mindenképp könnyebbség, ha vannak olyan emberek, akiktől elleshetünk tippeket és akik akár még oktatnak is bennünket ezzel kapcsolatban. Bár az interneten nagyon sok minden található már a vegán étrendről, Instagramon is rengeted jó tartalomgyártóval találkozhatunk ebben a témában. Ebből a kötegből hoztunk most nektek párat.

Madarász Kinga nem csak vegán receptekkel, de oktató storykkal és workshopokkal is ellátja az érdeklődő követőket.

Dr. Árvai Anita, a VeganeetaHome tulajdonosa egy csodás személyiség, aki nem csak receptjeivel fog elkápráztatni titeket, de személyiségével is. A Glamour Book-ban is olvashattok róla és történetéről.

Ha szeretnétek jó tippeket arra, hogy milyen vegán termékek és különlegességek érhetők el Magyarországon, akkor mindenképp kövessétek a Vegan in Hungary oldalát. Ezen felül pedig a Budapestiek több helyajánlást is találhatnak itt.

A Vegán Blog készítői is ellátnak majd benneteket sok érdekességgel a receptek mellett.

Nektek kik a kedvenc vegán bloggereitek?

Ez is érdekelhet

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően