10 jel, hogy a párod nem hűséges

2020.december.19.

Sokszor nem egyszerű leleplezni a hűtlen partnert, és a párkapcsolatok nagy részében még hosszú évek alatt sem derül ki a félrelépés, hacsak az egyik fél nem vallja be, vagy a megcsalt személy nem tudja meg valahonnan.

10 jel, hogy a párod nem hűséges
Fotó: Profimedia

Most egy 10 pontos összeállításban olvashatsz azokról az árulkodó jelekről, melyek segítenek lebuktatni azt az illetőt, aki esetleg megcsalt, vagy megcsaláson töri a fejét. De azért miután elolvasod, tudatosítsd, hogy ezek csak jelek, nem örökérvényű igazságok. Nem vonatkoznak mindenkire egyformán, nem kell, hogy feleslegesen paranoiás legyél, csak légy résen!

1. Megváltozik a mindennapi rutin
Egy hosszabb párkapcsolat során megismerjük a párunk mindennapi szokásait, rutinját; hogyan osztja be az idejét, mikor fáradt, mit eszik szívesen. A megcsalás első jeleként megfigyelhető a berögzült cselekedetek változása, és ha ezek negatív érzést váltanak ki, könnyen lehet, hogy hűtlenség áll a dolog mögött.

2. Titkolózás a számítógépezésben
Az internet sok megcsalás lebuktatója, hiszen itt zajlik a legtöbb beszélgetés, flört. Ha a párod zavart lesz, bezárja a megnyitott ablakokat, amikor belépsz a szobába, lehetséges, hogy valamit titkol.

3. Jobban figyel a kinézetére
Új ruhák, új hajviselet, vészjóslóan sok idő a tükör előtt, holott már ezer éve együtt vagytok. Meglehet, hogy a szerelmed valaki másnak szeretne tetszeni, azért ügyel ilyen gondosan a külsejére.

4. Több magánszférára van szüksége
A bűnös fél gyakran rosszkedvű, levert, és egyedüllétre vágyik, ami a bűntudat és az elégedetlenség jele lehet egy félrelépés során.

5. Érzelmileg labilissá válik
Könnyen összeveszik veled apróságokon, hamar felkapja a vizet, sőt, keresi a konfliktushelyzetet. A veszekedéssel távolabb taszít magától, és lehetséges, hogy egy harmadik fél karjaiba menekül.

6. Drasztikus változás az együttlétekben
Ha hirtelen változás következik be a szexuális életetekben, meglehet, hogy a párod félrelép. Ez egyébként lehet kevesebb szex, de sok esetben pont az ellenkezője. Ilyenkor az illető még jobban titkolni szeretné félrelépését. De az is lehetséges, hogy agresszívabbá válik, vagy kevésbé érdeklődővé, ami a bűntudatra utalhat.

7. Tisztázatlan kiadások
A "közös kassza" gyakori megoldás sok pár pénzügyeinek kezelésére. Azonban, ha tisztázatlan körülmények között eltűnik olykor egy kisebb-nagyobb összeg, könnyen felmerülhet a megcsalás gyanúja. Megeshet, hogy a pénz hotelekre, étteremre, ajándékokra ment el, így nem csoda, hogy a párod elrejti a blokkokat.

8. Homályosak a tervei
Ha régebben szívesen megosztotta veled a napja minden részletét, újabban már csak egy "minden oké" választ kapsz esténként, meglehet, hogy valamit szeretne eltitkolni.

9. Elrejti a telefonját
Igaz, a chatelés a legtöbbet használt kommunikációs módszer napjainkban, ha a párod gyakran zavart lesz, hirtelen zsebre vágja a telefonját előtted, elkezdhetsz gyanakodni. Ha kimegy a szobából, hogy üzenetet írjon, vagy nem veszi fel, ha hívják, érdemes utánajárnod a dolognak.

10. Hirtelen sportőrület
A hosszútávú kapcsolatokra az egymás melletti kényelem, az egymás elfogadása a jellemző, így gyanúra adhat okot, ha a párod hirtelen elkezd aggódni az izmaiért. Lehetséges, hogy valakinek imponálni akar a kinézetével?

Figyelem! Még ha többet is ki tudtál pipálni a listán, sem jelenti minden esetben azt, hogy a párod megcsal. Sokszor nagyon egyszerű, logikus magyarázata is lehet a viselkedésében észlelt változásoknak. Mielőtt az őrületbe kergeted magad és a szerelmed, kommunikálj, mondd el neki a félelmeidet.

Ez is érdekelhet

7 vicces tény Meghan Markle-ról, te mennyit tudtál belőlük?

7 vicces tény Meghan Markle-ról, te mennyit tudtál belőlük?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább