15 tulajdonság, amivel A TÖKÉLETES pasi biztosan rendelkezik

2016.augusztus.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Neked biztosan más az ízlésed a férfiak terén, mint mondjuk a barátnőidnek, így aztán ki merné kijelenti, hogy a tökéletes pasi paraméterei, tulajdonságai pontosan körülírhatóak? Valószínűleg senki! Mi nem is erre törekedtünk, nem tudjuk, hogy A TÖKÉLETES pasi szőke-e, vagy barna, izmos, vagy átlagos testalkatú. Nem tudjuk, hogy mennyit keres, mivel foglalkozik - hiszen mindenkinek más az esete. Mégis van néhány alapvető tulajdonság, ami nélkül nem tudjuk elképzelni őt. Szerintünk, ha ezek közül minden megvan egy pasiban, az még nem jelenti azt, hogy ő tényleg tökéletes lehet számodra, de ha ezek közül valami hiányzik belőle, akkor biztosan soha nem lesz tökéletes!

párkapcsolat, kapcsolat, társ, tökéletes férfi, tulajdonságai, szerelem, együttélés
Fotó: New Line

1. Nem köti az ebet a karóhoz - semmilyen értelemben. Állatkínzókkal eleve szóba se állj, de persze most nem erre gondolunk. Egy felnőtt férfi nem kezd el minden apróságon vitatkozni, vagy jelentéktelen bosszúságokból világra szóló őrjöngéssé fajuló jelenetet csinálni. Mindenképpen tudja, hogy miért éri meg és mikor érdemes vitába szállni a másikkal, ilyenkor kiáll a saját véleménye, értékei mellett, de minden apróságon nem akad fenn.

2. Saját maga mossa a szennyesét - de legalábbis képes elindítani a mosógépet, és tudja, hogy a végén ki kell teregetni a ruhákat. Miért fontos? Anyuci kicsi fia persze lehet nagyon aranyos, de biztosan nem fogod boldognak érezni magad egy olyan férfi mellett, aki bizonyos tekintetben még mindig gyerekstátuszba sorolja magát, és ez leginkább a házi munkával kapcsolatos hozzáállásában nyilvánul meg. A felnőtt férfi igenis legyen képes és igényes arra, hogy legalább a saját dolgait rendben tartsa, ne várja el, és ne legyen természetes számára, hogy kimosva, kivasalva repüljenek például a cuccai a szekrénybe.

3. Nem jön zavarba a menstruációtól - szerinted tökéletes partner lehet olyasvalaki, aki öklendezve szalad ki a fürdőből, ha véletlenül meglátja a szemetesben a tamponodat? Vagy, aki elhúzódik tőled éjszaka, ha tudja, hogy megjött? Komolyan? Na nem, a mestruációd is te vagy, így működünk, ez persze lehet furcsa egy férfinak, de ha párkapcsolatban akar élni, akkor ezt semmiképpen nem tarthatja visszataszítónak.

4. Köszön, ha bemegy valahová - egy igazi férfi sosem lekezelő, sosem érezteti senkivel, hogy többnek tartja magát bárkinél, mindenkinek megadja a kellő tiszteletet. Például, ha bemegy valahová, köszön, az étteremben nem beszél foghegyről a pincérekkel, megköszöni a boltban, ha becsomagolják a megvásárolt termékét, az idegenekre legtöbbször inkább mosolyog. Fiatalon még lehet szórakoztató, ha egy pasi a nagymenőt játsza, de hidd el, hogy aki ezt egy bizonyos kor fölött sem vetkőzi le, az tényleg a világ közepének hiszi magát, és ha egy darabig nem is, de előbb-utóbb a párkapcsolatban is ki fog ütközni.

5. Azt csinálja, amit mond - csak semmi trükközés, egy megbízható férfi esetében nem kell azon tanakodni, hogy a szavainak, vagy a tetteinek higgyünk. Hogyan bízhatnál másként valakiben, ha megígér valamit, de ő már abban a pillanatban tudja, hogy sosem fogja teljesíteni? Még politikusban is megvetni kell az ilyen alakokat. Egy igazi férfi nem ígérget feleslegesen, tisztában van vele, hogy mit tud, mit szeretne vállalni, de ahhoz, amit kimond, tartja is magát.

6. Nem kell idegeskedni, ha idegen társaságba viszed - mert biztosan nem okoz botrányt. Nem mindenki egyforma, vannak, akik nehezebben oldódnak fel idegenek között, de egy felnőtt férfi mégha hallgat is, feltalálja magát egyedül is. Nem kell végig a kezét fogni, és főképp nem kell attól tartani, hogy a zavarát masszív alkoholizálással, esetleg kötekedéssel fogja levezetni. A legkisebb ilyen jelre menekülj!

7. Tiszta zoknit húz - igen, minden áldott nap! Ebből kifolyólag legalább egy hétre elegendő zokni tulajdonosa, amiket jól összepárosítva hord. Hidd el, hosszú távon nem fogod sem viccesnek, sem aranyosnak találni, hogy egy hete ugyanabban a felemás zokniban nyomja, sőt az ilyen apróságok szokták megölni a romantikát, és végül a kapcsolatot is.

8. Nem akad ki, ha vásárolni kell - sőt, inkább segít, ha megkéred, hogy menjen el veled farmert vásárolni. Nem keres kifogást, nem talál ki halaszthatatlan munkát a kérdéses időpontra. Az ideális partnerrel lehet shoppingolni, mert tisztában van vele, hogy azért őt viszed magaddal, mert neked fontos, hogy tetszen neki a végeredmény. És, ha már 3 óra vásárolgatás után ideges lesz, akkor vajon hány hónap, év együttélés után fogsz véglegesen az agyára menni?

9. Nem posztol a reggelijéről az Instagramra, és nem készít kocsiszelfiket a Facebookra - egy felnőtt férfinak semmi szüksége nincs rá, hogy állandóan menőzzön valamivel, tudja, hogy a virtuális élet, és az igazi között van különbség, értelmesen éli az egyiket, és a másikat is, tisztában van vele, hogy az igazi életének egy sor nagyon fontos momentuma egyáltalán nem tartozik a virtuális pajtásaira.

10. Van hobbija - és az nem az ivás. Nagyon fontos, hogy legyen valami, ami egymagában is leköti, amivel szívesen foglalkozik. Hogy miért? Azok a párkapcsolatok nem nagyon működnek hosszú távon, ahol a felek teljes egészében egymás életét élik. Egy ideig biztosan nagyon megható, hogy szimbiózisban élsz valakivel, de hidd el, egy idő után valamelyikőtök elkezd kételkedni abban, hogy bizonyos dolgokat tényleg szeret-e, vagy csak azért csinálja, mert a másik ráerőltette. Ha mindkettőtöknek van hobbija, amit természetesen tiszteletben is tartotok, akkor meglesznek a saját különbejáratú élményeitek, amitől fel tudtok töltődni.

11. Nem hazudik - a pontosság kedvéért: nem hazudik.

12. Kezdeményez beszélgetéseket - a férfiak jó része nem nagy fecsegő, ezzel nincs is semmi probléma, de szinte biztos, hogy nem lesz tartós egy kapcsolat, ha egyáltalán nem beszélgettek. Egy darabig biztosan nem fog feltűnni, hogy csak te csicseregsz, de hidd el, egyszer - lehet, hogy csak évek múlva -, de majd leesik, hogy az ember, akivel megosztod az ágyadat, soha semmiről nem kérdezte meg a véleményedet, de magától még csak kérdéseket se tett fel neked. Abban a pillanatban nagyon csalódottnak, és megalázottnak fogod érezni magad, szóval ne kísértsd ezt.

13. Olvas könyveket - élvezetedből. Ha nem is sokat, de legalább évente egy-kettőt.

14. Ad magára - nem kell gigerlinek lennie, de a tiszta zokni mellett, az is legyen természetes számára, hogy időnként elmegy a fodrászhoz, megborotválkozik, és fogat is mos. Mint említettük, az ilyen higiéniai hanyagságok tudják megölni a vágyat, hosszú távon biztosan.

15. Sosem választaná a fizikai erőszakot - ezzel kellett volna kezdenünk, de akkor végezzük be inkább így: csak az olyan férfi lehet tökéletes társad, akiről 100%-osan, 200%-osan tudod, hogy nem lenne képes bántalmazni téged, a kisállatodat, vagy a közös gyerekeiteket. Ebben nincs kedvezmény, semennyi!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Csősz Boglárka: „A folyamatos húsevés senkinek nem jó”

Csősz Boglárka: „A folyamatos húsevés senkinek nem jó”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

PR

Ne higgy a mendemondának: tévhit a hüvelygomba és a hűtlenség kapcsolata! (x)

Ne higgy a mendemondának: tévhit a hüvelygomba és a hűtlenség kapcsolata! (x)

PR

Alacsony libidó? Ez a nyomelem okozhat gondot (x)

Alacsony libidó? Ez a nyomelem okozhat gondot (x)