A 3 legrosszabb férfitípus, akivel randizhatsz

2015.május.28.

Mindannyian követünk el hibákat a szerelmi életünkben, de a legjobb, amit tehetsz, hogy tanulsz ezekből, és legközelebb távolra elkerülöd ezeket a pasitípusokat.

1. A súlyos önértékelési gondokkal küszködő
Feminista vagy, akit nem zavar, hogy a pasijánál többet keres, több diplomája vagy érdekesebb hobbija van, netán jobban vezet autót? A súlyos önértékelési gondokkal küszködő hamar el fogja érni, hogy mindezek miatt érezd rosszul magad. Hogy már ne merd elmondani neki, ha prémiumot kaptál. Esetleg elkezdj úgy tenni, mintha nem olvastad volna a könyvet, amiről szó van a társaságban, nehogy kiakaszd azzal, hogy műveltebb vagy nála. De nem kell feministának lenni, és az is mindegy, hogy te mennyire vagy elfogadó a hiányosságaival szemben, sőt az is, hogy valóban vannak-e komolyabb hiányosságai, ő minden esetben hiperérzékenyen reagál arra, ha nem bizonyul elég jónak valamiben. Számára ez a teljes bukással egyenlő, és naponta kell fölkaparnod a padlóról, mert már az elég, hogy összetörje, ha a főnök csúnyán nézett rá. Ha saját maga nem néz szembe azzal, hogy súlyos önértékelési zavara van, te sohasem fogod tudni meggyőzni arról, hogy elviselje a kudarcot és higgyen magában. Viszont az nagyon hamar bekövetkezik, hogy szégyellni fogod magad a sikereidért, mert úgy tűnik, mintha mindegyik egy késdöfés lenne az ő egójának.

2. Az elköteleződésre képtelen
Sajnos nem olyan egyszerű a dolgok állása, hogy egy kötődési problémákkal bíró egyén csak hetekig tud kapcsolatban maradni. Ha megtalálja a céljainak megfelelő társat, egy kötődésképtelen is vígan kapcsolatban marad évekig. Persze, ennek megvan az ára: non-stop flörtölget másokkal, gyakran félre is lép, esetleg párhuzamos kapcsolatokat folytat, vagy csak agglegény életet él, és te a prioritási listájának végén kullogsz. Ha egyáltalán rajta vagy. Ha hosszú ideig vagy egy ilyen személlyel kapcsolatban, könnyen lehet, hogy a saját józan eszedben fogsz kételkedni. Például, amikor kiderülnek az olyan húzásai, hogy amikor egy együtt töltött romantikus hétvége alatt annak ellenére, hogy elmondja, mennyire szeret, mellékesen azért éjszaka titokban flörtöl pár órát egy kolléganőjével chaten, vagy hogy az évfordulótok hétvégéjére szervezi az éves "csak pasik" horgásztúráját, netán kiderül, hogy hiába jártok két éve, "teljesen véletlenül" még mindig egyedülálló státusz van beállítva a Facebookján. Ő persze mindig meggyőz majd arról, hogy mindez nem nagy dolog. Egészen addig, amíg hagyod neki.

3. A rossz értelemben vett örök gyermek
Ő az, aki negyven évesen is azon fog keseregni, hogy a szülei annak idején nem voltak elég szigorúak, és hagyták, hogy abbahagyja tizenkét évesen a teniszt, pedig mekkora tehetség lehetett volna! Miközben ezen siránkozik, nem veszi észre, vagy nem érdekli, mi az, amiben a jelenben tehetséges, és elérhetne sikereket. Olykor úgy tűnik, tele van ötletekkel, hatalmas tervekkel, amiket aztán valahogy mégsem valósít meg. Mondjuk, azért nem, mert elalszik a karrierje egyik mérföldkövének számító állásinterjú napján. Vagy hirtelen felindulásból fölmond. De előbb még vesz egy motort az összes spórolt pénzéből. Ami az ilyen emberből hiányzik, az a felelősségvállalás. A tetteiért, az életéért. Neki mindig könnyebb másokat, a helyzetet, a sorsot hibáztatni, mint felvenni a kesztyűt, és valóban megharcolni a sikerért. Persze, amíg szereted, takaríthatod a pusztítása után az életét és a közös életeteket, de ez egy sziszifuszi küzdelem lesz.


Ez is érdekelhet

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban