Bevallják a nők a párjuknak, hogy maszturbálnak?

2020.június.6.

Elvégeztünk egy kutatást az olvasóink között - amelyet név nélkül küldhettek be a kitöltők - a nők maszturbációs szokásaival kapcsolatban. Közel 700 nő válaszait elemeztük, amelynek eredményeit egy cikksorozat formájában mutatjuk be nektek.

Bevallják a nők a párjuknak, hogy maszturbálnak?
Fotó: Shutterstock

A 700 kiltöltőnk közül 610-en voltak olyanok, akik végeznek önkielégítést. A kutatásunk e fázisában nem csak a nő egyéni maszturbációs szükségleteit mutatjuk be, hanem arra is kitérünk, hogy a nők adott esetben párjukkal is maszturbálnak.

Előfordult már, hogy párod előtt maszturbáltál?

Erre a kérdésre igen vegyes válaszokat kaptunk, azonban az tisztán látható, hogy a 610 ember közül a fele maszturbált már párja jelenlétében, vagy párjával.

A kitöltők 52 százaléka még sosem maszturbált a párja előtt, 25 százalékuk arról számolt be, hogy előfordult, de nem csinálnak belőle rendszert. 10 százalékuk már többször is végzett önkielégítést partnere előtt, 13 százalékuk pedig közösen is maszturbált már párjával. Kutatásunk alapján leggyakrabban a 19-24 év közötti nők voltak azok, akik párjukkal együtt is végeznek önkielégítést. A 18 év alattiak 60 százaléka viszont még sosem csinált ilyesmit a párja előtt.

A párodnak bevallod/bevallanád, hogy maszturbálsz?

Mint az a grafikonon is látszik, a nők nagyrésze (78 százaléka) bevallja, vagy bevallaná párjának, hogy szokott önkielégítést végezni.

Jellemzően azok nem mondanák el párjuknak, hogy szokták kényeztetni magukat, akik hetente többször végeznek önkielégítést. Akik pedig ritkábban, azok javarészt "bevallanák", hogy űzik ezt a tevékenységet.

Ez is érdekelhet

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke