18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ezen az Instagram oldalon, csak puncikról készült rajzok vannak, de nagyon fontos üzenete van

2017.március.20.

Ahány nő, annyiféle punci – hirdeti a The Vulva Gallery, egy holland grafikus Instagram-oldala. Hilde Atalanta 2016 óta üzemelteti a galériát, amin lényegében különböző puncikról készült rajzokat posztol. Elsőre értelmetlennek és megbotránkoztatónak tűnhet a projekt, azonban Hilde-t nagyon is nemes cél motiválta a The Vulva Gallery létrehozásában.

Ezen az Instagram oldalon, csak puncikról készült rajzok vannak, de nagyon fontos üzenete van
Fotó: Instagram

Az elmúlt évtizedben megdöbbentően megnőtt a nemi plasztikai műtétek száma. A beavatkozás lényege, hogy a női nemi szervet "szebbé" alakítsák, ami általában a kisajkak formázását jelenti. Ezek a beavatkozások csupán esztétikai okokból történnek, többségük egészségügyileg nem indokolt.
A "nemi szerv-önkép" problémája hasonló a fals testkép kérdéséhez: sok nő elégedetlen a nemi szervével, mert túl nagynak vagy csúnyának ítéli azt meg, így ahelyett, hogy elfogadná saját magát, inkább kés alá fekszik rengeteg pénzért.

Ezt olvastad? Figyelem: Így néz ki egy egészséges punci!

„Úgy gondolom, az esztétikai okokból történő nemiszerv-műtét nem a jó irányba való fejlődés. Senkinek sem kéne alávetni magát ennek a procedúrának, csak azért, mert a nemi szerve nem úgy néz ki, mint amit az interneten – elsősorban pornófilmekben - látott vagy, mert úgy gondolja, másoknak nem tetszene. Nehéz elképzelni, meddig képesek elmenni az emberek, hogy elérjék a tökéletes kinézetet”- fejtette ki az oldal üzemeltetője

A plasztikai sebészet óriásit fejlődött az utóbbi években, azonban Hilde szerint ez a beavatkozás már valóban szükségtelen. A műtét során egy olyan részt távolítanak el a testről, ami nagyon érzékeny, és fontos szerepet játszik a szexuális izgalom elérésében, csupán azért, hogy csinosabbak legyünk odalent.
Hilde szerint az oktatásban rejlik az egyetlen megoldás, ami segíthet megváltoztatni a lányok testképét. Ahogy az arcunk, a bőrünk, a testfelépítésünk is sokféle, úgy a nemi szervünk sem egy séma alapján alakult ki.

Ezt nézdd! Punci, nuni, vagina? Te hogy hívod a tiedet? Viseld a pólódon a nemi szerved becenevét!

„Remélem, hogy a The Vulva Gallery hozzájárulhat ahhoz, hogy megváltozzon az emberek gondolkodása a vagináról, azáltal, hogy megmutatjuk nekik, hogy a nemi szerv úgy tökéletes, ahogy van. Mert a sokszínűség csodálatos”

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex