18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ezért néznek a nők leszbikus pornót

2021.január.8.

Évről évre egyre több kutatás állítja azt, hogy minden nő biszexuális. Persze mindenki mást szeret, amikor pornóról van szó, és mindenki mást néz. Sok ember ilyenkor a rejtett vágyait is előtérbe helyezi, és olyan videókat néz, amelyeket a való életben sosem próbált ki, de mindig is álmodozott róla (pl. édeshármas).

Ezért néznek a nők leszbikus pornót
Fotó: Getty Images

A férfiak főként olyan pornóvideókra izgulnak fel, amelyek a szexuális orientációjukkal megegyeznek. A nők esetében ez egészen másképp van, náluk nem feltétlen számít, hogy milyen pornóról van szó. A nőknél a kutatók több esetben beszámoltak arról, hogy intenzívebben reagálnak a szexre, mint a férfiak. A férfiak sokkal valószínűbben reagálnak arra a pornóra, ami a szexuális orientációjukkal megegyezik, azonban a nőknél ez nem így van.

Az agyad egy videó esetén folyamatosan keresi a szexi `elemeket` és várja, hogy a nemiszerved válaszoljon. Ez egyfajta védelemként is szolgál a vaginád számára, itt indul a el a "nedvesedési" folyamat. A tudtod nélkül is szexinek gondolhat néhány dolgot az agyad, ha a tested úgy véli, akkor ugyanúgy elindulhat ez a folyamat.

9 film, ami csakis a szexről szól és semmi másról

9 film, ami csakis a szexről szól és semmi másról

Fotó: giphy

Ebből jön az a helyzet, amikor a tested és az agyad teljesen mást akar, mást üzen. Erre jó példa a serdülő fiúk esetében, hogy nem csak akkor lesz merevedésük, amikor lázba jönnek valamitől, de teljesen random szituációkban, és hangulat esetén is bekövetkezhet.

A nők valószínűleg azért is néznek leszbikus pornót, mert az ingerküszöbük alacsonyabb. Ezen kívül - mivel két nőről van szó -, tudják azt, hogy mit akar a másik. Ha még az agyunk azt is mondja, hogy ez nem szexi, a testünk jelzi, hogy ez bizony az, és ez egy teljesen normális folyamat. A nők kíváncsi természete is közrejátszik a leszbikus pornónézésnél. Szeretnék elképzelni, hogy milyen is egy másik nővel a szex, még akkor is, ha ők heterók. Ahogyan a férfiak is szeretik elképzelni, hogy milyen lehet két nővel. De ez az egész egyszerűen a nők számára egy fantázia, nem pedig vágy.

Fotó: giphy

Mivel az emberek tudják, hogy ez egyfajta titkos dolog, amit senki nem lát, szabadabbnak érzik magukat. Ezért puhatolózik egy nő is a leszbikus pornóval, még ha nem is próbálná ki soha, de kíváncsi. És lehet kíváncsi, mert senki sem látja és soha nem tudja meg.

Ez is érdekelhet

A legújabb körömtrend látványos, mégis nagyon egyszerűen elkészíthető

A legújabb körömtrend látványos, mégis nagyon egyszerűen elkészíthető

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói