18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Így biztosan lesz orgazmusod!

2020.december.29.

Ha azok közé tartozol, akiknek még soha, vagy már nagyon régen volt orgazmusa, megnyugtatunk, nem vagy egyedül! A felmérések eredményei bizonyos szempontok miatt eltérőek lehetnek, az viszont biztos, hogy a nőknek megközelítőleg 10-20%-a még sosem élte át az orgazmust, szemben a férfiak csupán 2%-ával!

Így biztosan lesz orgazmusod!
Fotó: Shutterstock

A nők esetében gyakori a megfelelni vágyás kényszere, és többen szégyenkeznek a dolog hiánya miatt, sőt, olykor úgy érzik, elvesztették az irányítást szexuális életük felett. Ez a görcsös akarás gyakran meggátolja, hogy a partnerük által jussanak el a csúcsra, még akkor is, ha egyébként maszturbáció során képesek rá. Van néhány dolog, amire nem árt odafigyelni, hiszen lehet, hogy a kudarc oka valami sokkal egyszerűbb és te is könnyen segíthetsz rajta!

1. Figyelj oda, mit eszel!

Az étkezési szokásaid ugyanis nagyban meghatározzák a libidód és a hormonszintedet is befolyásolják. Ha egészséges étrendet követsz, mellőzöd a rengeteg cukrot és elég fehérjét fogyasztasz, a tested orgazmus-módba kapcsol és egyenes az út a csúcsra!

2. Mozogj eleget!

A megfelelő fizikai állapot sokban hozzájárul az orgazmusodhoz. Nagyon fontos, hogy végezz valamilyen sportot, vagy ha nincs kedved konditerembe járni, otthon mozogj egy kicsit. A jóga például kitűnő választás, hiszen remekül nyújtja és lazítja el az izmokat, és mentálisan is kikapcsol.

3. Koncentrálj!

Mint a legtöbb dolog, az orgazmus is az agyban dől el. Épp ezért próbálj meg koncentrálni, és ne a múlt problémáin gondolkozz, hanem add át magad a pillanatnak, képzeld el, mi az, ami mozgatja a fantáziád és felizgat téged. Meglátod, egy kis gyakorlással neked is menni fog!

4. Maszturbálj többet!

Bármilyen viccesen is hangzik, nagyban hozzásegíthet az orgazmushoz egy kis önfelfedezés. Ne félj kísérletezni, tedd próbára magad és tesztelgesd, mi az, ami igazán tetszik, mi az, ami felizgat. Tapasztald ki, mi okozza a vágy csökkenését és így könnyebben viszed majd át ezt a tudást az együttlétekbe.

5. Merj segítséget kérni!

Végül, ha úgy érzed az előzőeknél egy kicsit több tanácsra van szükséged, és jól jönne még egy kis segítség, bátran fordulj szakértőhöz. Ő pontosan érteni fogja, mire gondolsz, és ahelyett, hogy csak meghallgatna, tanácsot is ad majd neked.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének