Mit árul el a férfiak csókja?

2015.június.12.

Szenvedélyesen, gyengéden vagy erőteljesen – számtalan módon lehet csókolni. És ez sok mindent el is árul a teremtés koronáiról. A csók azonban többet is jelenthet, mint gyengéd érzelmeket táplálni egymás iránt: a férfi csókja ugyanis lerántja a leplet az igazi jelleméről!

A Blikk.hu összeállításából kiderül, milyen csókolózó-típusokba sorolható az erősebbik nem.

A romantikus
Így csókol: A romantikus szeret csókolózni. Ezért aztán érzelmesen csókol, nem csak úgy tessék-lássék módra! Még saját fejlesztésű technikája is van! Azok a nők, akik szeretik a gyengéd, hosszan tartó csókot, imádni fogják ezt a típust. A romantikus lelkületű pasi óvatosan tapogatózva kezd csókolózni, aztán szinte belefeledkezik a gyengéd, hosszú csókba. Közben babrál szerelme hajával, átöleli és simogatja a nő hátát.

Ezt árulja el róla a csókja: A romantikus beleadja az érzelmeit a csókba. Odaadó és szeretne minden pillanatot kiélvezni a partnernőjével. Ugyanilyen a párkapcsolatban is. Semmit nem vesz félvállról: hűséges és mindig lehet rá számítani. A romantikus csókolózó-típusnak fontos, hogy imádottja jól érezze magát vele, és harmonikus legyen a kapcsolatuk. Szereti kényeztetni a társát. Persze van ennek a tökéletes harmónia-lufinak hátulütője is: ha a nő nem ugyanilyen típus, akkor gyorsan unalmassá válik számára a romantikus férfi, sőt idővel még idegesítheti is.

A szenvedélyes
Így csókol: Ahogy a romantikus, úgy a szenvedélyes típus is mindent belead a csókba – csak éppen kicsit változatosabban és főleg: tüzesebben! A simogatástól a gyengéd harapdálásig – mindenhez ért és kiváló az érzelmek felkorbácsolásában. Számára a csók mindig többet jelent önmagánál, az előjáték része, bízva a folytatásban

Ezt árulja el róla a csókja: Biztosan nem fogunk unatkozni, ha a szenvedélyes típus vesz a karjaiba minket! Mindig tudja, hogy mit csinál, és azt is, hogy hogyan kell megadni a módját. Mindenki ilyen pasiról álmodik, ha kalandra vágyik! A Don Juan-típusnak azonban árnyoldalai is vannak: nem csinál túl nagy ügyet egy kis félrelépésből. Igaz, baj csak akkor van, ha nemcsak a csók terén szereti a változatosságot, hanem gyakran váltogatja a partnerét is.

A másik három típust elolvashatod a Blikk oldalán.

Ez is érdekelhet

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most