Innen tudhatod, hogy csak szexuálisan vonzódik hozzád a másik, de nem akar kapcsolatot

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Közös hullámhossz, véget nem érő csókcsaták, féktelen szenvedély a hálószobában. Kérdés, hogy ez vajon elég-e ahhoz, hogy komolyra forduljon a dolog? Ha azon tűnődsz, hogy a kiszemelted kapcsolatot akar-e, vagy csak szexet, nem vagy vele egyedül. Cikkünkből most megtudhatod, melyek azok az árulkodó jelek, amik arra utalnak, nem tervez veled hosszú távra.

Ha ezt a 7 jelet tapasztalod, valószínűleg nem akar komoly kapcsolatot
Ha ezt a 7 jelet tapasztalod, valószínűleg nem akar komoly kapcsolatot
Fotó: Profimedia

Szinte már-már tapintható köztetek a szexuális feszültség, és ráébredsz: ilyen elementáris erejű vonzalmat még senki iránt nem éreztél. Lehetséges, hogy te sem akarsz többet a másiktól, akkor a helyzet nem bonyolult, viszont ha kezdesz szerelmes lenni, illetve komolyan elgondolkodtál azon, hogy esetleg lehetne több is a dologból, úgy mindenképpen ki kell derítened, hogy a másik fél is hasonlóképpen érez-e. Ha az alábbi 7 jelet véled felfedezni nála, meglehet, hogy csak szexuálisan vonzódik hozzád, de nem akar kapcsolatot.

HIRDETÉS

1. Csak esténként keres

Még árulkodóbb, ha azon belül is csak péntek, illetve szombat esténként. Ez arra utal, hogy a hétköznapokban van egy megszokott napirendje, amiben neked nem csinál helyet, ellenben a hétvégi estéken szívesen összegyűri veled a lepedőt. Ha pedig felveted neki, hogy jó lenne mondjuk hétköznap délután vagy egy vasárnapi reggeli erejéig összefutni, mindig kitér a válasz elől, vagy időhiányra hivatkozik.

2. Rendszeresen eltűnik

Van, hogy hetekig nem hallasz felőle, majd egyszer csak újra felbukkan a semmiből. Ilyenkor nem győz bocsánatot kérni, amiért olyan „elfoglalt volt”, hiszen mostanában „annyi minden összejött”, de mint tudjuk, mindenkinek arra van ideje, amire és akire szeretné, hogy legyen.

3. Nem von be az életébe

Szinte semmit nem tudsz róla. Egy-egy mámoros estén, szex után lehet, hogy az ágyban még beszélgettek kicsit, és olyankor elmeséli, mi történt vele mostanában, de a mindennapjaiba nem enged betekintést. Az is egyértelmű jele lehet annak, hogy nem akar tőled kapcsolatot, ha nem mutat be a barátainak, családjának.

Íme a tudományos válasz, miért vonzzák egymást az ellentétek

Íme a tudományos válasz, miért vonzzák egymást az ellentétek

4. Gyakran lemondja a találkozóitokat

Azoknál, akik épp szexuális felfedezőúton vannak, és egyelőre eszük ágában sincs elköteleződni, elképzelhető, hogy létezik az a bizonyos “notesz”, amiben szerepelnek bizonyos nevek - és a tiéd is köztük van. Attól függően, hogy ki ér rá, vagy éppen kihez van hangulata, felkeresi az adott személyt, akivel szívesen eltöltene egy féktelen éjszakát. Lehet, hogy eleinte A-terv voltál, de bejelentkezett valaki más, és lecsúsztál a listán. Ilyenkor csak fogja magát, és lemondja a találkozót.

5. Mindig ő irányít

Visszakanyarodva az előző témához, a programjaitok lemondása is arra utal, hogy mindig az ő kezében van az irányítás. Akkor találkoztok, ha ő akarja, ott, ahol ő akarja, és addig, ameddig ő akarja. Mindig úgy érzed, hogy csak egy báb vagy, akit kedve szerint rángathat, és bár szeretnél hinni abban, hogy van valamilyen ráhatásod az eseményekre, újra és újra bebizonyosodik, hogy nincsen.

6. Nem zavarja, ha másokkal randizol

Minimális féltékenység lehet benne, hiszen az ösztönösen megbúvó birtoklási vágy időnként felszínre törhet, de különösebben nem érinti meg, ha másokkal randizol. Ez azért is lehet, mert ő is ismerkedik, akár több vasat is tarthat a tűzben, nem beszélve arról, hogy ha nem táplál mély érzéseket irántad, miért zavarná, hogy másokkal randizol? Maximum akkor fogja ezt felemlíteni, ha egy komoly kapcsolatod lesz kialakulóban, és emiatt veszélybe kerül a szexuális életetek.

7. Nincsenek mély beszélgetések köztetek

Nemcsak nem von be a mindennapi életébe, hanem érzelmileg is elzárkózik tőled. Amikor beszélgettek, az kizárólag felszínes módon zajlik, és sosem árul el részleteket magáról. Amikor te mesélsz, akkor is inkább az érdektelenséget véled rajta felfedezni; meghallgat ugyan, de érdemben nem reflektál a mondandódra, és úgy tűnik, az érzéseiddel sem igazán foglalkozik.

Ha egy ilyen férfi hálójába gabalyodtál, érdemes mielőbb kiszabadítanod magad, hogy egy olyan embernek szentelhesd a figyelmed, az időd és ami a legfontosabb, a szíved és a lelked, aki valóban megérdemli, és komoly kapcsolatra vágyik veled. Viszont ha számodra kielégítő ez a szexpartneri viszony, akkor nincs probléma: élvezd, ameddig csak jólesik!

Forrás: badgirlsbible.com, mindbodygreen.com

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Keira Knightley álomszép meztelenruhája maga a megtestesült elegancia

Keira Knightley álomszép meztelenruhája maga a megtestesült elegancia

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Így válaszd ki a tökéletes randi helyszínt – szuper ötletekkel jövünk (x)

Így válaszd ki a tökéletes randi helyszínt – szuper ötletekkel jövünk (x)

A nyári bőrápolás 5 leggyakoribb tévhite, amiket sose kövess el (x)

A nyári bőrápolás 5 leggyakoribb tévhite, amiket sose kövess el (x)

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)

Töredezett a hajad? Ez a hajápoló csodákra képes (x)

Töredezett a hajad? Ez a hajápoló csodákra képes (x)