18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Hupsz: sztárok, akiknek kiszivárgott a szexvideójuk

2021.május.19.

Sokan úgy próbálják feldobni szexuális életüket, hogy készítenek egy videót az aktusról, amivel egyébként nem is lenne probléma. Baj akkor van, amikor ez a videó valahogy nyilvánosságra kerül, és a pornóoldalakon is megjelenik. Kim Kardashian és Ray J videójáról szinte mindenki hallott (sokan pedig látták is), azonban akad még jó néhány szexvideó sztárokról.

Hupsz: sztárok, akiknek kiszivárgott a szexvideójuk
Fotó: RexFeratures

Amy Fisher és Louis Bellera

Amy Fisher, avagy a hírhedt "Long Island Lolita" főként a tinédzserként elkövetett bűncselekmény miatt vált híressé (17 éves korában Fisher lelőtte és ezzel megsebesítette szeretője, Joey Buttafuoco feleségét, aki akkoriban 36 éves volt).

2007-ben Fisher több szexkazettát forgatott férjével, Louis Bellerával. Ugyanebben az évben még több videót és meztelen képet közölt az interneten, és 33 éves korára elindította saját pornó oldalát, és feltöltött egy fizetős filmet Amy Fisher: Caught On Tape néven. 2011-ben strip-tease turnét tervezett az Egyesült Államokban. 2011-ben bejelentette, hogy ,,nyugdíjba vonul" a pornóipartól.

Pamela Anderson és Tommy Lee

Pamela Anderson és akkori férje, Tommy Lee szexvideója a nászútjukon készült 1998-ban. A videó kiszivárgott, miután egy villanyszerelő ellopta az otthonukból a kazettát. Pamela beperelte a társaságot, azonban a szalag továbbra is elérhető volt. A videó kevesebb, mint 12 hónap alatt 77 millió dollárt hozott a konyhára - legális értékesítés útján.

Kim Kardashian és Ray J

Kim Kardashian és Ray J szexvideója még 2002-ben készült. A Kim Kardashian, Superstar néven ismert videót a Vivid Entertainment pornócég kiadta 2007-ben, míg Kim kezdetben beperelte a céget, ám utána 5 millió dollárért lefizették a reality-sztárt. A videó egyébként 100 millió dollárt hozott a pornócégnek.

Dane Bowers és Katie Price

Fotó: Getty Images

A 90-es években nyilvánosságra hoztak az Egyesült Királyságban egy szexvideót, amelyen Dane Bowers (Another Level nevű banda énekese) és modell barátnője, Katie Price szerepelt. A kazettát ellopták a pár lakásából majd 1999-ben kiszivárogtatták.

Carolyn Murphy és Jake Schroeder

A Sports Illustrated fürdőruhás modelljének, Carolyn Murphy-nek is volt egy szexvideója, amelyet ex-férjével, Jake Schroederrel készített. A filmet 1999-ben vették fel, és Schroedert azzal vádolták, hogy megpróbálta eladni. És ezt kapd ki: A jelentések szerint zsarolás miatt letartóztatták Jake Schoroedert, azonban az óvadékot letette az a cég, akivel a videó eladásán dolgozott.

Paris Hilton and Rick Salomon

Fotó: Getty Images

A 2003-ban debütáló 1 Night in Paris című videó tette Parist celebbé. Rick először a videó miatt beperelte Hiltonékat és a forgalmazót, ám később ő kezdte el árusítani a felvételt. A Paris Hiltonnal közösen készített szexvideón Rick Salomon közel 10 millió dollárt keresett.

Ez is érdekelhet

Oscar-díjat kapott a magyar csoki! Ez a márka kapta az elismerést

Oscar-díjat kapott a magyar csoki! Ez a márka kapta az elismerést

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Monitor

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

8 híresség, akik a sminkmentességet választják