18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Te szexbarát életet élsz?

2020.április.18.

Bizony, néha nem az elszántságon, a szexi fehérneműn vagy a partner kedvén múlik az, hogy maximálisan kielégítő-e a szexuális életed. Renget egyéb dolog is közrejátszhat abban, hogy nem bújtok össze eleget. A rohanó mindennapok, a stressz, a dohányzás, de még a hobbid is hatással lehet nemi életed alakulására. Vizsgáld felül, min változtathatnál, hogy újra égjen a tűz!

Edzés
Ahhoz, hogy a libidódat megfelelő szinten tartsd, elengedhetetlen a tested karban tartása. Habár már maga a szeretkezés is eléget némi kalóriát és megdobogtatja a szívedet, ennél azért több kardióra van szükséged ahhoz, hogy fitt legyél. Ha hetente legalább háromszor fél órát intenzíven mozogsz és ugyanennyi időt szánsz izmaid fejlesztésére - kis súlyokkal vagy saját testsúllyal végzett gyakorlatokkal - máris rengeteget tettél nemcsak egészségedért, de szexuális életedért is. Fittebben ugyanis jobban kívánjuk a szexet, emellett kevésbé fáradunk el az ágytorna közben, ráadásul testképünk is javul: akik rendszeresen edzenek, szebbnek látják magukat és alapvetően is feszesebbek, karcsúbbak, mint nem sportoló társaik. Az étkezésre is érdemes odafigyelni, ugyanis azok, akiknek túl alacsony vagy túl magas a testsúlyuk, általában kevésbé kívánják a szexet, a nemkívánatos hormoningadozások miatt.

Dohányzás és alkohol
Nem férne el egy oldalon, mennyi káros hatása van a cigarettázásnak, itt csak annyit jegyzünk meg, hogy mindennek tetejében még lassítja a hüvelyedbe a véráramlást is, ami szárazságot és kellemetlen, égető érzést okozhat odalenn. Már csak ezért se gyújts rá többet! Ugyan lehet, hogy azt tapasztalod, hogy egy pohár bor után jobban kívánod a szexet, és esetleg felszabadultabb is vagy az ágyban, de mint az élet olyan sok területén, az alkoholnál is a mértékletesség a legfontosabb. Nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztás nem hogy jobbá, hanem egészen pocsékká tudja tenni a szexuális életedet.

Mi az orgazmusdiéta - evéssel az szexuális örömért?

Mi az orgazmusdiéta - evéssel az szexuális örömért?

Tabletta
Bizony, a fogamzásgátló tabletta bármekkora szabadságot is biztosít a szex terén, csökkentheti is a libidódat, akárcsak néhány egyéb gyógyszer is, mint példéul bizonyos antidepresszánsok. Ha úgy érzed, az általad szedett orvosság hátrányosan befolyásolja a szexuális életedet, beszélj az orvosoddal, akár az is lehetséges, hogy tud másfajta gyógyszert ajánlani.

A hobbid
Az izgalmas és a pulzusodat egyből az egekig emelő sportok, mint a vadvízi evezés, vagy akár csak a győzelemért vívott harc egy labdajátékban, teniszben vagy squasban megemeli a véredben az adrenalinszintet, így sokkal jobban kívánod majd a szexet és könnyebben jutsz el az orgazmusig. Ha legközelebb izgalmas és kielégítő éjszakát tervezel, délutánra szervezz be egy paintball mérkőzést a pasiddal. Nyugodtan lőjetek egymásra is, majd az ágyban kibékültök!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie gyermeke évekig fiúnak öltözött, most viszont lány ruhába bújt és ez teljesen rendben van!

Angelina Jolie gyermeke évekig fiúnak öltözött, most viszont lány ruhába bújt és ez teljesen rendben van!

Divat Shoppingtipp

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.