Hogyan telefonszexelj anélkül, hogy kínos lenne? Megmutatjuk!

2021.november.21.

Lehet szó akár távkapcsolatról, akár a covid miatti nehézkes ismerkedésről a telefonszex sok esetben egy jó megoldás tud lenni az intimitásra. Mégis nagyon sokan félnek tőle. "Mit kell mondani? Hogyan vegyem rá a partnerem?" Hasonló kérdések merülnek fel benned is? Akkor olvass tovább!

Hogyan telefonszexelj anélkül, hogy kínos lenne? Megmutatjuk!
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

A mai világban már nem meglepő, ha valakinek távkapcsolata van, ami sok esetben megnehezíti a szexualitást. Főként akkor, ha akár hónapokig nem látjátok a másikat. Ilyenkor tud segítség lenni a telefonszex, ami nem csak kapcsolatotokat pezsdíti fel, de ti is sokkal nyugodtabbak és boldogabbak lesztek utána.

Oké, de hogyan kezdjem el?

Az első lépés, hogy biztosra mész, hogy ezt partnered is szeretné. Ezt megteheted úgy, hogy egyszerűen csak rákérdezel, de úgy is, hogy jeleket adsz neki arra, hogy te ezt szeretnéd kipróbálni. Mint minden kapcsolatban, itt is az a fontos, hogy meglegyen a kommunikáció (és nem csak a piszkos beszédre gondolunk). Ha tudod, hogy a partnered mit szeret és mit nem, akkor sokkal jobb élmény lesz mindkettőtöknek. Ezt persze nem muszáj előre kideríteni, az is elég, ha közben együtt fejlődve jöttök rá. És ne félj a bakiktól, mindenkivel előfordul és egyáltalán nem ciki, főleg nem az elején.

Mit csináljak, ha nem jut eszembe semmi?

Az elejétől kezdve egy jó kapaszkodó lehet, ha elképzeled, hogy a másik ott van melletted. Hogy mit csinálnál, ha éppen együtt lennétek. Ez a szituáció is egy nagyon izgalmas téma lehet, amin aztán el tudtok indulni. Ha pedig lefagynál és nem jut eszedbe semmi, amit mondhatnál, akkor egy kis nyögés és mély levegővétel is nagyon szexi tud lenni.

Mikor van vége és hogyan tudom lezárni?

Semmiképp se zárd le hirtelen, hacsak nem ebben egyeztetek meg előre. Ugyanúgy, mint élőben itt is fontos, hogy utána törődve érezzük magunkat és ez a része itt sem jó, ha elmarad. Beszéljetek kicsit utána, akár egy teljesen másik témáról, amivel aztán szépen le tudjátok zárni. Ha pedig kínosan érzed magad amiatt, hogy még beszélned kell miután elmentél, akkor ezt közöld pároddal és akár nevessetek rajta egyet. A lényeg, hogy ne legyen egy kínos élmény egyik fél számára sem.

Ez is érdekelhet

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját