18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Végre kiderült! Ezért alszanak el a férfiak rögtön szex után!

2017.augusztus.29.

Épp most estél át életed legjobb szexén, 120%-osan fel vagy töltődve, és nem vágysz másra, csak egy hatalmas közös kajálásra. Erre oldalra nézel és... a kedves partnered már rég húzza a lóbőrt. Ismerős? Nos igen, máshogy reagál a testünk az orgazmusra, és előfordulhat, hogy amikor te az energiáid tetőpontján vagy, a szerelmed teljesen lemerül. Amennyiben ilyenkor mérges vagy felháborodott voltál, most megnyugtatunk: nem köztetek van probléma, erre biológiai magyarázat van.

"Ha a férfiaknak orgazmusa van, gyakran előfordul, hogy utána hirtelen ellazulnak, és súlyos fáradtságot éreznek, egyszerűen el kell aludniuk. Ennek semmi köze ahhoz, hogy éreznek a partnerük iránt, vagy milyen volt maga a szex. Ez egyszerűen arról szól, amit az idegpályáik közvetítenek feléjük" - árulta el a pszichológus.

Láttad már? Csökkent a nemi vágyad? Van megoldás!

Ezzel szemben nálunk, nőknél megnövekedik az oxitocin szint, ami a "szerelmes" hormonokért felelős, és nem is vágyunk másra, mintsem a ekdvesünk ölelésére és a közös programokra.

Még ha olykor bosszantó is ez a helyzet, most tényleg megnyugodhatunk, hiszen nem velünk van a baj; nem mi változunk unalmas, csúnya lányokká rögtön együttlét után. Egyszerűen csak máshogy van bekötve a szervezetünk, és az a legegyszerűbb, ha egyedül esszük meg azt a nagy tál spagettit.

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói