A maláj királyi család is erre a fiatalító fürdőre esküszik

2020.július.31.

Elsőre talán furcsán hangzik, de számos előnye lehet annak, ha 50 percet eltöltesz egy kádnyi 38 fokos vízben. Persze nem mindegy, hogy milyen vízről beszélünk.

A KAQUN víz rendszeres használata 15-25%-kal emeli a szervezete szöveti oxigén szintjét, fitt immunrendszert és szép bőrt eredményez. Azt, hogy mit is jelent mindez pontosabban, a KAQUN víz alapítója, a magyar származású Dr. Robert Lyons mesélte el nekünk!

Mit kell tudni rólad?
18 éve foglalkozom behatóan a természettudományokkal, PhD doktora is vagyok. Kutatásom témája, az elmúlt húsz év során a sejten belüli energiafelvétel, illetve a hypoxia. Ezzel foglalkozom behatóan, és a kutatásaim kapcsán jött a KAQUN víz ötlete.

Mi pontosan a KAQUN víz?
Egy olyan metodikát állítottam elő, amivel sikerül oxigént bevinni a szövetbe biztonságosan. Azért emelem ki, hogy a szövetben, mert a tüdőnkön keresztül felvett levegő az a hemoglobinhoz kötött oxigénként fog szerepelni, be fog jutni a szervezetünkbe nagyon bonyolult biokémiai folyamatokon keresztül folyadékká válik, majd így jut be a sejttérbe, a sejt közötti térbe és később a sejtbe. De ehhez nyomás szükséges.1931-ben Otto Warburg kapott egy Nobel díjat azért, mert megállapította, hogy ha a sejtek hosszú ideig nem kapnak megfelelő mennyiségű oxigént, akár rákos sejtek is kialakulhatnak, vagy gyulladásos folyamatok indulhatnak be. Az ő véleménye az volt, hogyha bármilyen metodikával képesek vagyunk megemelni a parcelláris oxigént a sejtekben, akkor nagy valószínűséggel be tudjuk indítani a mitokondriumok működését, és visszafordítani a negatív folyamatokat. Az ő elképzelését vettem alapul, amikor elkezdtem a KAQUN víz létrehozását.

Mit fog tapasztalni az, aki kipróbálja a KAQUN fürdőt, vagy KAQUN vizet iszik?
Az első, amit az 50 perces fürdő után tapasztalni fog az, hogy a bőre nagyon puha és selymes lesz. Ez azért van, mert a víz pH-ja megnő az előállítás közben, nem azért, mert bármit beleteszünk. Előállítás közben nő meg. Így a savas közeget azonnal ˝leszedi˝ a testről és a sima, mindenféle vegyszer nélkül megtisztított bőrön könnyedén át tud jutni ez a fajta oxigén a szövetbe. Ahogy öregszünk a parcelláris oxigén a szövetekben egyre alacsonyabb lesz.

Helyszín: Kaqun Buda
Helyszín: Kaqun Buda

Tehát lassítja az öregedés folyamatát?
Igen. Az öregedést végül is annak is be lehet tudni, hogy egyre kevesebb oxigént tud felvenni a sejt. Ezért nyernek a huszonévesek Olimpiát. Hiába tapasztaltabb, rutinosabb egy idősebb versenyző, ha nincs elég oxigén a szöveteiben, nem tud nyerni, nem lehetséges. Minden fürdés után egy picit vissza tudjuk tolni az öregedés folyamatát. Ez egy igazi anti-aging elmélet.

A világ más részein hogyan állnak az elmélethez?
Tavaly Las Vegasban bemutattam az anti-aging konferencián és nagyon pozitív volt a visszhangja. Én azt vettem észre, hogy aki issza a vizet, aki fürdik a vízben, vagy mindkettőt megteszi, annak a sejtjei szépen lassan elkezdenek fiatalodni.

Ez gondolom mérhető is.

Igen, mérhetővé tettem. Nem úgy működik, hogy ránézek valakire és azt mondom, jaj, de jól nézel ki. Mérhető, hogy ezzel a nagyon biztonságos, mellékhatás nélküli módszerrel képesek vagyunk fiatalítani a sejteket. A víz 18 éve klinikailag tesztelve van.

A külsőségeken túl milyen előnyei vannak?

A sejtek fiatalodása meglátszik a védekezőképességen is. Helyreáll az immunrendszer. Ez egy egészségmegőrző procedúra. Elé megyünk a bajnak, ha fogalmazhatok így.

Az interjú előtt említetted a maláj királyi családot, ők is próbálták már a fürdőt?
Igen. Nagyon jó viszonyt ápolok a maláj királyi családdal. Segítettem megnövelni a kondíciójukat, és elbúcsúzhattak a régi betegségeiktől. Mondhatni, visszafiatalodtak. De Amerikában, Szingapúrban és Európában is több helyen van már KAQUN fürdő. Persze a jövőben még több helyen meg szeretnénk jelenni. Szeretnénk a fürdőt azok számára kívánatossá tenni, akik meg szeretnék őrizni az egészségüket és szépségüket.

Ez is érdekelhet

“Nincs annál rosszabb döntés, mint amikor valaki csak küllem alapján választ négylábút maga mellé” - Segítsd a kutyamentést!

“Nincs annál rosszabb döntés, mint amikor valaki csak küllem alapján választ négylábút maga mellé” - Segítsd a kutyamentést!

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján