A Tiktok legnagyobb sztárja bevallotta, hogy étkezési zavarokkal küzd

2020.szeptember.12.

Aki használja a Tiktok-alkalmazást, az alighanem pontosan tudja, hogy ki az a Charli D´Amelio, mégpedig onnan, hogy feltehetően látta már pár videóját.

A Tiktok legnagyobb sztárja bevallotta, hogy étkezési zavarokkal küzd
Fotó: Getty Images

Ez már csak abból is sejthető, hogy a csupán 16 éves tinédzser a közösségi felület Kylie Jennere (jó, jó, igen, már nem ő a legnépszerűbb az Instagramon sem), már abban az értelemben, hogy messze őt követik a legtöbben, mintegy 86 millióan a Tiktokon.

Charli D´Amelio ugyan a legtöbbször táncos videókat tölt fel az oldalára, de így is elképesztően nagy hatással van a Tiktok-generáció fiataljaira. Azok a zenék lesznek manapság menők, amikre Charli csinál koreográfiát, az a stílus tarolt, amit tőle lesnek el.

Egy 60 milliós nézettségű videó:

A megszólalása éppen ezért is különösen, a fiatal híresség ugyanis most első alkalommal beszélt az étkezési zavarairól.

Az Instagram-sztorijában mesélte, hogy az egyik videója alatti negatív kommentek hatására döntött úgy, hogy elmondja a követőinek, hogy hosszabb ideje (közelebbről meg nem nevezett) étkezési zavarral küzd. Charli egyben bocsánatot is kért a rajongóitól, amiért eddig titkolta előttük a dolgot. A híresség kifejtette, hogy az étkezési zavar magányos dolog, ami sokszor még a legszűkebb ismerősök, család előtt is titok marad.

Kényelmetlennek érezte, hogy másokat gyakran véd meg, ha támadás éri őket a testük, a megjelenésük miatt, azonban a saját küzdelmeiről képtelen volt eddig nyilvánosan beszélni.

Charli üzenete a rajongóknak:

Charli D´Amelio arra hívta fel a rajongóinak a figyelmét, hogy az online zaklatás, a bullying ellen közösen kell fellépni, és a testképzavarral, étkezési zavarokkal senki nincs egyedül, sokkal többen küzdenek ilyen problémákkal, mint gondolnák, és fontos, hogy amikor felismerik a problémákat, akkor a bezárkózás helyett merjék szakember segítségét kérni.

Ez is érdekelhet

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla