A tökéletes nyári formáért: ne csak sportolj, a műkajákat is felejtsd el!

Promóció

2017.május.7.

És bár valamilyen mozgással sokan megpróbálkoznak, a napi teendők mellett már sokkal kevesebben figyelnek a táplálkozásra, hiszen kinek van ideje előre gondolkozni és bevásárolni, összeállítani a célunknak megfelelő étrendet és minden nap elkészíteni az aktuális menüt.

A tökéletes nyári formáért: ne csak sportolj, a műkajákat is felejtsd el!
Fotó: giphy

Sokan ezért inkább reggelire gyorsan vesznek egy péksütit, a munkahelyi büfében ebédelnek, este pedig, amikor éhesen hazaérnek, gyorsan előveszik azt, ami a leggyorsabban a kezükbe akad, és már nem is foglalkoznak azzal, mennyire ártalmas is lehet. És ha végig gondolod az elmúlt heted, akkor valószínűleg bevallhatod magadnak, te is pontosan így tettél.

És hogy mi is ezzel a probléma? Ez az életforma semmiben nem felel meg az egészséges életmód támasztotta követelményeknek. Túl sok kalóriát viszel be, nem megfelelő az ételek összetétele, aminek köszönhetően a sport is nehezebben megy, szélsőséges esetben pedig az is előfordulhat, hogy a szervezeted éhezik, hiszen hiányt szenved valamelyik alapvető tápanyagból, nem is beszélve a rengeteg káros adalékanyagról és tartósítószerről.

A LifeT!LT FOOD menüi erre a problémára kínálnak megoldást. A T!LT menü minden egyes étele egészséges összetevőkből készül, adalékanyag-mentesen, teljes kiőrlésű hozzávalókból, és ami a legfontosabb, olyan élvezhető és finom alapanyagok vannak benne, mint például az édesburgonya és a quinoa.

A T!LT menüje három kalóriatartományban rendelhető, így biztosan be tudod illeszteni a diétádba. Azok számára, akik nem esznek húst, a vegetáriánus menü kínál megoldást, a legmagasabb kalóriaértékű változat pedig a sportolók és a férfiak számára remek választás. Ahhoz azonban, hogy a T!LT menüje támogasson a fogyásban, tudnod kell, hogy mennyi kalóriára van szükséged egy nap. Ehhez a LifeT!LT FOOD honlapján találhatsz segítséget.

A T!LT menü minden egyes étele egészséges összetevőkből készül
A T!LT menü minden egyes étele egészséges összetevőkből készül

A menük kialakításánál az egészséges és változatos ételeken kívül a szénhidrát ciklizálás az egyik alapvető szempont. Ezzel a fogyás természetes módon, az izmokat kímélve megy végbe. A LifeT!LT FOOD ételei úgy vannak kialakítva, hogy ingadozzon a napi szénhidrátbevitel, így a szervezeted nem tud hozzászokni egy bizonyos tápanyagbevitelhez. Az étrend ösztönzi a szervezetet, hogy a szénhidrát helyett a zsírt égesse. Lehet, hogy ezzel a fogyás lassabb lesz, de kíméletes, megtartható és teljes mértékben csökkenthető az ételek utáni sóvárgás. Fontos azonban, hogy a magas szénhidrát bevitelű napokon súlyzós edzéseket végezz! A viszonylag magas szénhidrát tartalom üzemanyagként szolgál a szervezet glikogén készlet feltöltésében. Az alacsonyabb szénhidrát napokon pedig a zsírégetésé a főszerep.

A LifeT!LT FOOD legnagyobb előnye, hogy teljes napi menüt kínál, így több időd marad az edzésre és több szabadidőd is lesz. Hiszen ne felejtsd el, ahhoz, hogy elérd a célod, három dologra van szükséged: megfelelő összetételű, adalékanyagmentes, friss ételekre, kihívást jelentő edzésre és pihenésre. Így előbb-utóbb az annyira vágyott nyári formád is elérheted.

LifeT!ILT sportoló, Pap Bianka, paralimpiai ezüst és bronzérmes, és Európa-bajnok magyar úszó
LifeT!ILT sportoló, Pap Bianka, paralimpiai ezüst és bronzérmes, és Európa-bajnok magyar úszó

A LifeT!LT több élsportoló felkészülését is segíti, hogy a versenyeken minél jobb formában legyenek. Közéjük tartozik Pap Bianka ezüst és bronzérmes paralimpikon úszó is. Bianka étrendjét a LifeT!LT dietetikusai állították össze és a LifeT!LT FOOD szállítja ki számára azokat a tápanyagban gazdag, kifejezetten sportolóknak szánt ételeket, amely a felkészüléséhez szükséges. Bianka edzéseit a LifeT!LT étrend és táplálékkiegészítőkkel is támogatja, amelyek rendszeres használatával az edzésein ki tudja hozni testéből a maximumot. Bianka eredményeit ismerve ő az egyik legjobb példa arra, hogy a megfelelő összetételű étrenddel semmi sem lehetetlen és sokkal könnyebben elérheted céljaidat.

Ez is érdekelhet

Pásztor Anna: „Ha meghalok, meghalok, ha nem, nem, de legalább csináltam valamit”

Pásztor Anna: „Ha meghalok, meghalok, ha nem, nem, de legalább csináltam valamit”

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?