Demi Lovato megmutatta az ˝extra háját˝ Instagramon, hogy egy fontos dologra felhívja a figyelmet

2018.április.8.

Demi Lovato az utóbbi időben az egészséges testpozitív hozzáállás hírnöke volt, amellett, hogy őszintén és nyíltan beszél a saját étkezési- és testképzavarairól, közösségi oldalain egy olyan biztonságos teret nyújt a rajongóinak, ahol ők is bátran elmondhatják a problémáikat, amit Demi nemcsak meghallgat, hanem próbál rá reagálni is valamilyen formában.

Demi Lovato
Fotó: Rexfeatures

Az Instagramját az elmúlt egy évben elárasztották az önbizalommal teli fürdőruhás szelfik, melyek a kerekded lányoknak is reményt adnak testük elfogadásában. Az elmúlt napokban pedig az Instagram sztoriját tarkította olyan őszinte fotókkal magáról, amelyen megmutatja a hasán levő felesleget és a narancsbőrös fenekét is.

Tudtad? Demi Lovato felhagyott a diétázással és az önsanyargatással és boldogabb, mint valaha


Az egyik Boomerangban Demi Lovato csipkedi a hasát, mondván, stríák és extra háj, mégis szeretem magam.

Demi Lovato has
Fotó: Instagram

A másik videón pedig a fenekét mutatja, ami narancsbőrös: "cellulitisz és mégis szeretem magam". A rajongói persze gyorsan rávilágítottak, hogy ők sehol nem látnak rajta narancsbőrt, de Lovato megnyugtatta őket, hogy csak a Boomerang simította el azt, és ahogy a nők 93%-nak, úgy neki is van narancsbőre. "A lényeg, hogy vállaljuk fel a valódi önmagunkat".

Demi Lovato fenék
Fotó: Instagram

A sorozatot pedig egy olyan poszttal zárta, ami a nem létező combréséről szólt: "Nincs rés a combom között és mégis szeretem magam".

Demi Lovato comb
Fotó: Instagram

Egyébként ez is a valósággal egy teljesen párhuzamos elvárás a nők felé, egyeseknek egyszerűen olyan a teste, hogy szélesebb a csípőjük, és van rés a combjuk között, másoknak meg az egész keskenyebb és összeérnek a lábai. Ettől még senki sem lesz több vagy kevesebb, és szerencsére az olyan hírességek mellett, mint Demi Lovato a közösségi média oldalakon is egyre nagyobb teret kap a testpozitív szemlélet.

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!