Demi Lovato utálja a vastag combját, de most megmutatta

2018.január.5.

Sokat beszélünk manapság a testpozitív szemléletről, meg arról, hogy a sokszínűség, a különböző testalkatú nők, és ne feledjük férfiak éppúgy lehetnek szépek, vonzóak és szerethetők, mint a reklámok által preferált szépségideálok.

Demi Lovato
Fotó: Getty Images

A tavalyi évben nagyon sok szó esett az egészséges testképről, az önelfogadásról a médiában, és a divat is láthatóan próbál kezdeni valamit a problémával, és bizony, ha megnézzük mostanában akárcsak a reklámokat, látjuk, hogy pozitív fejleményekből nincs hiány. De legyünk őszinték, még mindig bőven van hová fejlődnünk. Ráadásul, néhány reklám nem változtatja meg a hozzáállásunkat alapvetően, az önelfogadásról sokat és szépen lehet beszélni, de belsővé tenni nagyon nehéz.

Olvastad már? Erre a szerelmi tanácsra minden lánynak szüksége lenne

Erre figyelmeztet minket Demi Lovato története, az énekesnő hosszú évekig küzdött evészavarokkal, és már több helyen is beszélt róla, hogy gyakran mennyire utálta a saját testét. A sztárnak komoly lelki válságokat okozott a testével való küzdelme. Néhány éve azt gondoltuk, hogy már túl van ezeken az időkön, de valójában Demi Lovato folyamatosan harcol, azért, hogy ne billenen ki. A mostani Instagram-posztja is erről tudósít.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Bdh2TJnlnWa/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> So, I#8217;m insecure about my legs in this picture but I#8217;m posting it because I look so happy and this year I#8217;ve decided I#8217;m letting go of my perfectionism and embracing freedom from self criticism. Learning to love my body the way it is is challenging but life changing. Giving up my eating disorder has been the most challenging journey of my life but I work every day towards solid recovery even if I mess up sometimes. Today I#8217;m feeling strong. You all can do it too. It IS possible. Thank you God for this new chapter in my life. #EDrecovery #happyAF Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés, Jan 4., 2018, időpont: 5:16 (PST időzóna szerint)

Most egy fürdőruhás képet posztolt, amiről őszintén bevallotta, hogy a lábaival nem elégedett rajta, de azért teszi közzé a fotót, mert ebben az évben szeretne végre felhagyni a túlzott önkritikával, és még nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy el tudja fogani, és szeretni a saját testét. Leírja, hogy milyen nehéz küzdelem volt az étkezési zavarán túllendülni, de most erősnek érzi magát, és arra akarta felhívni a követői figyelmét, hogy ez másnak is sikerülhet.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BdjdSGglFoh/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> When you match your bed #128526;#128151; Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés, Jan 4., 2018, időpont: 8:15 (PST időzóna szerint)

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt